Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

39. Ζούμε στα χρόνια της Αποκάλυψης

-Πατέρα, έχουμε όλοι την αίσθηση ότι ζούμε στα έσχατα χρόνια. Τί λέτε εσείς γι’ αυτό;

-Είναι αλήθεια, παιδί μου, αυτό. Ζούμε στα χρόνια της Αποκάλυψης.

Ο Εωσφόρος με τον γιο του τον Αντίχριστο, αλλά και όλους τους πιστούς σε αυτόν επιστήμονες, πολιτικούς και κάποιους θρησκευτικούς ηγέτες, ετοιμάζει την μεγάλη αποστασία των ανθρώπων από τον Θεό. 

Με την βοήθεια της επιστήμης και της τεχνητής νοημοσύνης θα επιχειρήσει να μεταλλάξει το σώμα και το νου μας, ώστε να μη μπορούν πλέον να ενεργούν με βάση την θεϊκή νοημοσύνη, όπως μας έπλασε ο Θεός, αλλά να ενεργούν με βάση τις εντολές της τεχνητής νοημοσύνης, την οποία θα κατευθύνει ο Αντίχριστος με το σατανικό του επιτελείο. 

-Αυτό πώς θα γίνει;

-Πρώτον: Θα μας δώσει ένα προσωπικό αριθμό και θα κάνει το σώμα μας ένα αριθμημένο εξάρτημα, το οποίο θα μπορεί εύκολα να το ελέγχει, όπως ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο αριθμός αυτός θα είναι και ο αριθμός της ύπαρξης μας. Με αυτόν θα υπάρχουμε και μόνο με αυτόν θα συναλλασσόμαστε με οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία.

Όταν κάποιος θα αποφασίσει να σβήσει τον αριθμό μας αυτόν, τότε θα είναι σαν να μην υπάρχουμε! 

Δεύτερον: Θα μετατρέψει το σώμα μας σε ένα ιδιόμορφο κομπιούτερ με «λειτουργικό σύστημα», το οποίο θα συνδεθεί και θα συγχρονιστεί με το κεντρικό κομπιούτερ του Αντίχριστου, το περίφημο «ΘΗΡΙΟ».

Το σώμα μας, σαν λειτουργικό πλέον σύστημα, όπως η συσκευή ενός κινητού τηλεφώνου, θα ανανεώνεται συνεχώς, για να επιτυγχάνεται καλύτερη και πιο μεγάλη απόδοση του.

Τρίτον: Με τη μορφή δήθεν θεραπευτικών κατασκευασμάτων θα βάλει στο σώμα μας ρομποτικούς μηχανισμούς υψηλής νανοτεχνολογίας, για να καταφέρει να επέμβει στους νευρώνες του ανθρώπινου εγκεφάλου και να ελέγξει το νου, τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και την πίστη των ανθρώπων.  

Οι εμφυτεύσιμοι αυτοί ρομποτικοί μηχανισμοί είναι αυτοί που θα μετατρέψουν και το σώμα μας σε αριθμημένο εξάρτημα της τεχνητής νοημοσύνης, με το όνομα και τον αριθμό του Αντίχριστου γραμμένο ανεξίτηλα πάνω στο DNA του.

Αποκλειστικός στόχος του επιχειρήματος αυτού είναι να κάνει τον άνθρωπο από «εικόνα Θεού», που είναι πλασμένος, σε «εικόνα του σατανά».  Να κάνει δηλαδή τον άνθρωπο «ανθρωποδαίμονα». 

Οι άνθρωποι θα είναι στο σημείο αυτό ανίκανοι να αντιδράσουν και να τον αποκηρύξουν. Οι εμφυτεύσιμοι ρομποτικοί μηχανισμοί της τεχνητής νοημοσύνης δεν θα τους αφήνουν να διαμαρτυρηθούν και θα τους προκαλούν αβάσταχτους πόνους.

-Ωστόσο, πατέρα, δεν υπάρχει κάποιο δυνατό πνευματικό όπλο, που να μπορεί ο άνθρωπος να ξεφύγει, έστω και την τελευταία στιγμή, από τα σατανικά σχέδια του Εωσφόρου και του Αντίχριστου;

-Ω! ναι, υπάρχει, και είναι τόσο απλό αλλά και τόσο δυνατό! Είναι η μόνη δύναμη που τρομάζει τον σατανά πολύ, όχι μόνο γιατί ακυρώνει τα σατανικά του σχέδια, αλλά και γιατί  μπορεί να επαναφέρει τη χάρη του Αγίου Πνεύματος στην αμαρτωλή ψυχή μας. 

-Ποιο είναι αυτό το τόσο δυνατό όπλο, που μπορεί να ακυρώνει τα σχέδια του σατανά;

-Η ανθρώπινη μετάνοια, παιδί μου!

Η ανθρώπινη μετάνοια και συγνώμη, είναι ένα από τα κορυφαία πολύτιμα δώρα του Θεού στον άνθρωπο.

Έχει την δύναμη να καταστρέφει τα σχέδια του σατανά και να ελευθερώνει τον μετανοημένο άνθρωπο από τα ποικιλόμορφα σατανικά δεσμά, με τα οποία προσπαθεί να τον κάνει υποχείριο του δαιμονικού του πνεύματος.  

Η μετάνοια του ανθρώπου δεν είναι μια απλή ενέργεια της λογικής του ανθρώπου, αλλά μια ενέργεια του Αγίου Πνεύματος, για να μπορεί να παραμένει ο άνθρωπος κάτω από τη χάρη και τη δύναμη του Θεού.

Το άγιο Πνεύμα είναι αυτό που εμπνέει μέσα στη συνείδηση της ψυχής μας την σωτήρια μετάνοια.

Η «μετάνοια», μπορώ να πω χωρίς δισταγμό, είναι το πιο μεγάλο και το πιο πολύτιμο δώρο, που μας έδωσε ο  Θεός μετά την έξοδο μας από τον Παράδεισο, για να μη κερδίζει εύκολα ο σατανάς την ψυχή μας.

Έτσι, όσο το άγιο Πνεύμα θα μας φωτίζει, ώστε να μετανιώνουμε για τις αμαρτίες μας, ο σατανάς δεν θα μπορέσει ποτέ να μας υποτάξει στο δικό του δαιμονικό πνεύμα.

Μόνο αν ο σατανάς καταφέρει να ελέγξει το νου μας, ώστε να μη μπορούμε πλέον να μετανιώνουμε για τα λάθη και τις αμαρτίες μας, μόνο τότε θα μπορέσει να κυριαρχήσει πάνω στους ανθρώπους.

Η Μετάνοια εκ μέρους του ανθρώπου και το άγιο Πνεύμα εκ μέρους του Θεού Πατέρα είναι ό,τι πιο άγιο και πιο τέλειο υπάρχει στη ζωή του ανθρώπου.

Η ειλικρινής μετάνοια του ανθρώπου είναι αυτή που εξουδετερώνει και καταστρέφει, με την δύναμη του Αγίου Πνεύματος, τα δεσμά και κάθε πονηρή ενέργεια του σατανά.

Ο σατανάς λοιπόν ξέρει πολύ καλά ότι, αν καταφέρει να κάνει τον άνθρωπο να μη μετανιώνει, μόνο τότε θα μπορέσει και αυτός να κυριαρχήσει πάνω στην ανθρώπινη ψυχή.

Γι’ αυτό και ο κρυφός στόχος του σατανά, δεν είναι τόσο να ελέγχει το νου του ανθρώπου για να μπορεί να το μολύνει με ό,τι αυτός θέλει, όσο να κάνει τον άνθρωπο να μη μετανιώνει ποτέ.

Η μετάνοια είναι σαν το κουμπί του διακόπτη που πατάμε για να ανοίξουμε το φως στο σπίτι μας και να διώξουμε το σκοτάδι. Αυτό είναι το κουμπί που θέλει να καταστρέψει ο σατανάς, για να μας κρατά μόνιμα μέσα στο καταστροφικό σκοτάδι του σατανικού του θελήματος.  

Σ’ ένα εξορκισμό ενός δαιμονισμένου παιδιού, όταν ο ιερέας είπε στο δαίμονα να μετανιώσει και να επιστρέψει κοντά στο Θεό, το πονηρό πνεύμα του απάντησε το εξής συγκλονιστικό: «εμείς οι δαίμονες ποτέ δεν μετανιώνουμε. Όποιος μετανιώνει δεν είναι δικός μας. Το έργο μας είναι, να μην αφήνουμε κανένα να μετανιώνει. Μόνο τότε είναι δικοί μας».

Γι’ αυτό ο Αντίχριστος και το επιτελείο του, θα προσπαθήσουν με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, να διαβάζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας και να μη μας αφήνουν να «μετανοούμε» και να «αγαπούμε τον Θεό». 

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορεί ανενόχλητα ο σατανάς να μείνει στη ψυχή μας σαν απόλυτος άρχοντας και βασιλιάς της.

Πιστεύω ότι μια πολύ δυνατή προσευχή είναι να λέμε: «Θεέ μου, δώσε μου ειλικρινή μετάνοια, για να μην βγω ποτέ από την αγκαλιά Σου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: