Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

40. Τρόποι για να προστατευθούμε από τις πονηριές του Αντίχριστου

 

-Πατέρα, πώς θα μπορέσουμε να προστατευτούμε από όλα αυτά που θέλει ο Αντίχριστος να μας επιβάλλει, για να μας υποτάξει;

-Είναι σημαντικό να ξέρουμε ποιος είναι ο εχθρός της ψυχής μας και τι θέλει να μας κάνει, για να μπορούμε σωστά να προστατευθούμε από αυτόν.

Ο εχθρός μας είναι ο σατανάς και αυτό που θέλει να πετύχει είναι να μας κάνει να φύγουμε μακριά από τον Θεό μας και να πάμε μαζί του.

Για να το πετύχει, θέλει να μας πείσει: 

1.Να μην πιστεύουμε στο Θεό, για να είναι αυτός ο θεός μας. 

2.Να μην μεταλαβαίνουμε τον Χριστό, γιατί τον καίει.

3.Να μην κάνουμε το σταυρό μας, γιατί καταστρέφουμε τα σχέδια του.

4.Να μη μετανιώνουμε ποτέ, για να μας έχει πάντα κάτω από τα δεσμά του. 

5.Να μην προσευχόμαστε στο Θεό, για να μας μιλά μόνο εκείνος.

6.Να μη πιστεύουμε στην άλλη τη ζωή, για να ζούμε άσωτα σ’ αυτή τη γη.        

7.Να είμαστε περήφανοι, γιατί έτσι μοιάζουμε  με τον ίδιο τον σατανά.

8.Να κατακρίνουμε τους άλλους, γιατί είναι η σατανική του μελωδία.

9.Να σκεπτόμαστε πονηρά πράγματα, για να ζει μόνιμα στο μυαλό μας.

10.Να κάνουμε σαρκικές αμαρτίες, για να μολύνουμε το σώμα μας.

Είναι ο δεκάλογος του σατανά, με τον οποίο θέλει να προκαλέσει την αποστασία μας από τον Θεό, και να μπορέσει έτσι να μας κάνει δαίμονες, όπως έκανε τους αγγέλους που τον πίστεψαν και τον ακολούθησαν.

Στο σατανικό αυτό δεκάλογο μπορούμε να δούμε καθαρά τι θέλει ο σατανάς να κάνουμε εμείς, για να είμαστε δικοί του, αλλά και τι τον φοβίζει, επειδή καταστρέφει τα σχέδια του.

Από εμάς εξαρτάται, αν κάνουμε το θέλημα του και πάμε μαζί του στην κόλαση ή κάνουμε το θέλημα του Θεού Πατέρα μας και πάμε στον Παράδεισο. Η επιλογή είναι δική μας.

Τα πνευματικά όπλα που έχουμε στη διάθεση μας, για να τον πολεμήσουμε είναι πολλά. Ωστόσο, δύο από αυτά δεν τον αφήνουν να κυριαρχήσει στο σώμα μας, ούτε και να ελέγξει το νου μας, γιατί είναι τα δυνατά αντίδοτα ενάντια στη σατανική του δύναμη. 

Το ένα είναι η ταπεινή και με πολλή αγάπη στο Θεό προσευχή και  το άλλο είναι η θεία Κοινωνία, το Σώμα και το Αίμα του Χριστού μας.

Όταν προσευχόμαστε με πολλή αγάπη και ταπεινή καρδιά στο Θεό μας, ενεργοποιούμε την φοβερή δύναμη του Αγίου Πνεύματος στην ψυχή μας. Ο νους μας φωτίζεται, το σώμα μας αγιάζεται και η καρδιά μας γίνεται θρόνος Θεού. 

Με την προσευχή όλες οι πονηρές δυνάμεις και ενέργειες του σατανά στο μυαλό, στο σώμα και στην καρδιά μας αποσυντονίζονται.

Στα έσχατα χρόνια της Αποκάλυψης, όταν ο Αντίχριστος θα κυριαρχεί σαν παγκόσμιος ηγέτης, η θερμή προσευχή των ευσεβών χριστιανών θα δημιουργεί μια πανίσχυρη πνευματική θεϊκή συχνότητα γύρω από αυτούς, ώστε να μη μπορούν οι ανιχνευτικοί δορυφόροι του Αντίχριστου να τους εντοπίζουν.

Η προσευχή των χριστιανών θα λειτουργεί, δηλαδή, σαν μια μορφή αντιραντάρ, που θα εκτρέπει τις συχνότητες εντοπισμού των κρατικών μηχανισμών και θα τους κάνει αόρατους.

Με την προσευχή δεν θα μπορεί εύκολα ο Αντίχριστος, ούτε καν με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, να ελέγξει, να διαβάσει και να κατευθύνει τις σκέψεις, το νου και τα συναισθήματα του ανθρώπου εκείνου, που θα πιστεύει στο Θεό και θα προσεύχεται θερμά.

Το όπλο αυτό είναι αρκετά μεγάλο και δυνατό, γι’ αυτό πρέπει να το λάβουμε πολύ σοβαρά και να αρχίσουμε όλοι να προσευχόμαστε με απλά λόγια, μέσα από την καρδιά, στον αγαπημένο μας Θεό Πατέρα.

Το δεύτερο πανίσχυρο αντίδοτο για κάθε σατανική επίδραση και ενέργεια είναι η θεία Κοινωνία, το Σώμα και το Αίμα του Χριστού μας.

Όταν μεταλαβαίνουμε, γινόμαστε με την Θεία Κοινωνία εμείς και ο Χριστός ένα. Όπως το κρασί με το νερό γίνεται ένα, έτσι και εμείς γινόμαστε ένα με τον παντοδύναμο Θεό μας.

Την ώρα που μεταλαβαίνουμε τον Κύριο μας, το Αίμα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού μπαίνει μέσα στο δικό μας αίμα. Έτσι, όπως αυτό κυκλοφορά μέσα σε κάθε ιστό και κύτταρο του σώματος μας, μεταφέρει μαζί του την παρουσία του αγαπημένου μας Ιησού και την αγιαστική δύναμη του Αγίου Πνεύματος.

Έτσι το άγιο Πνεύμα καθαρίζει και αγιάζει κάθε κύτταρο του σώματος μας από οποιοδήποτε υλικό και πνευματικό μολυσμό, που προέρχεται είτε από δαιμονικές επιθέσεις, είτε από ανθρώπινες σατανικές επεμβάσεις.

Με την θεία Κοινωνία εξουδετερώνεται επίσης κάθε προσπάθεια του Αντίχριστου, να μολύνει με διάφορα δήθεν φαρμακευτικά παρασκευάσματα, που εισάγει μέσα από το αίμα στο σώμα μας, προκειμένου να μεταλλάξει το ανθρώπινο DNA μας.   

Γι’ αυτό ο Αντίχριστος, στα έσχατα αυτά χρόνια που ζούμε, θα προσπαθήσει  να πείσει με κάθε τρόπο τους Χριστιανούς να μην μεταλαβαίνουν.

Στόχος του είναι να σταματήσει τελείως την θεία Κοινωνία.

Εάν δεν καταργήσει την Θεία Κοινωνία, αφ’ ενός δεν θα μπορεί να έρθει σαν παγκόσμιος ηγέτης και αφ’ ετέρου δεν θα μπορέσει να υποτάξει την Εκκλησία του Χριστού, για να την κάνει δικό του σατανικό εργαλείο με την Πανθρησκεία που ετοιμάζει. 

Στις μέρες μας κατάφερε, δυστυχώς, να πείσει πολλούς ασεβείς και βλάσφημους αρχιερείς και ιερείς, να μην μεταλαβαίνουν τους Χριστιανούς με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά με πολλά κουταλάκια, για να μη μολυνθούν δήθεν από την θεία Κοινωνία. Να μη μολυνθούν από τον Χριστό!

Για πρώτη φορά στην αγία μας Εκκλησία παρουσιάστηκε με τόσο ύπουλο και δόλιο τρόπο ευθεία επίθεση του Εωσφόρου στο πρόσωπο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, μέσα από το άγιο Μυστήριο της θείας Κοινωνίας.

Για πρώτη φορά έγινε αποδεκτή από πολλούς πλανεμένους αρχιερείς, ιερείς και πιστούς η κορυφαία βλασφημία του Αγίου Πνεύματος, ότι ο Ιησούς Χριστός δεν είναι ο αμόλυντος Υιός του Θεού και Θεός.

Ο Αντίχριστος, με την αμφιβολία που δημιούργησε στο πρόσωπο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, κτύπησε την βάση της Χριστιανικής διδασκαλίας και έβαλε τα θεμέλια για την μεγάλη αποστασία των ανθρώπων από τον Θεό και τον Υιό του Θεού.

Ο Εωσφόρος ετοίμασε με τον καλύτερο τρόπο τον δρόμο, για να υποδεχτούν οι άνθρωποι σαν αληθινό μεσσία και σωτήρα του κόσμου τον δικό του γιο, τον Αντίχριστο.

Η μέθοδος που χρησιμοποιεί τώρα, για να απομακρύνει τον άνθρωπο από τον Θεό, είναι ακριβώς η ίδια που χρησιμοποίησε και στον Παράδεισο για να βγάλει τον άνθρωπο έξω από αυτόν. Χρησιμοποίησε τότε με επιτυχία τα τρία σκαλιά της πτώσης:

·       Αμφιβολία στην αγάπη του Θεού.

·       Έλλειψη εμπιστοσύνης στο Θεό.

·       Ανυπακοή στο θέλημα του Θεού.

Εμείς πώς θα τον πολεμήσουμε; Ακριβώς με την ίδια μέθοδο που μας πολεμά! Με τα τρία σκαλιά της σωτηρίας, που είναι:

·       Η ακλόνητη πίστη στον Τριαδικό Θεός μας.

·       Η απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κύριο μας, ότι είναι ο Πατέρας μας.

·       Η παιδική υπακοή στο θέλημα Του, γιατί είμαστε τα παιδιά Του.

Σας προτείνω τώρα, πριν είναι αργά, να κλειστούμε όλοι με απόλυτη πίστη, αγάπη και εμπιστοσύνη σαν μικρά παιδιά στην αγκαλιά του Θεού Πατέρα μας.

 Ο σατανάς δεν μπορεί εύκολα να κλέψει ή να πειράξει ένα παιδί που κρύβεται στην πιο δυνατή και στοργική αγκαλιά του παντοδύναμου Θεού Πατέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: