Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

38. Η νέα παγκόσμια εκκλησία της Πανθρησκείας

 

-Πατέρα, η νέα παγκόσμια εκκλησία της Πανθρησκείας, για την οποία μιλάνε όλοι, έχει σχέση με τη μεγάλη αποστασία των ανθρώπων στα έσχατα χρόνια;

-Δύο θα είναι τα βασικά σημάδια, ότι άρχισε η μεγάλη αποστασία των ανθρώπων από τον Θεό. Αυτά είναι τα εξής:

1.     Όταν, για χάρη δήθεν της παγκόσμιας αγάπης και ειρήνης, ξεκινήσει η ένωση όλων των εκκλησιών και όλων των θρησκειών σε μία παγκόσμια Εκκλησία, που θα ονομαστεί Εκκλησία της Πανθρησκείας. Αυτή θα έχει νέο Ευαγγέλιο και νέο αρχηγό, τον Αντίχριστο.

2.     Όταν ξεκινήσει η μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA σε «αριθμημένο λειτουργικό σύστημα», με το οποίο θα ελέγχεται ο νους και το σώμα των ανθρώπων από την τεχνητή νοημοσύνη. 

Και τα δύο σημάδια έχουν σχέση με την μετάλλαξη αφ’ ενός του ανθρώπου και αφ’ ετέρου της Εκκλησίας.   

Σύντομα, παιδί μου, όλη η ανθρωπότητα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια μεγάλη πλάνη, με μια μεγάλη αίρεση, την μεγαλύτερη αίρεση των αιώνων!

Οι ιεροί θεσμοί, που θέσπισαν οι άγιοι Πατέρες στις Οικουμενικές συνόδους, θα αλλάξουν και το δόγμα της Αγίας Τριάδος θα γίνει αντικείμενο κοροϊδίας και θα πολεμηθεί.   

Θα είναι η πλάνη αυτή τόσο μεγάλη, αλλά και τόσο αγαπητή, που θα την ακολουθήσουν πολλοί.

Αυτό θα συμβεί, επειδή αυτή η αίρεση-θρησκεία θα είναι ανεκτική σε πολλά πάθη-εγκλήματα. Όλες οι ηθικές και πνευματικές αξίες και αλήθειες θα ανατραπούν.

Με πολύ ύπουλο τρόπο κατάφεραν σήμερα οι δαίμονες να απομακρύνουν τα νέα παιδιά από τον Χριστιανισμό. Τα έκαναν να νιώθουν μεγάλη αποστροφή για τον Θεό και την αγία Του Εκκλησία.  

Τώρα, για να τα φέρουν τάχα πίσω στην θρησκεία, θα δημιουργήσουν μια αίρεση-θρησκεία που θα επιτρέπει το καθετί, όσο αισχρό και ανήθικο κι αν είναι, αρκεί να υπάρχει η αγάπη προς το πρόσωπο του Χριστού.

Προσοχή: Όχι στο πρόσωπο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, αλλά στο πρόσωπο του νέου Χριστού, δηλαδή του Αντίχριστου.

Ο Κύριος μας Ιησούς θα κατηγορηθεί σαν μεγάλος πλάνος, που ήρθε και θυσιάστηκε δήθεν για τους ανθρώπους και τους ξεγέλασε. Θα κατηγορήσουν δηλαδή τον Κύριο μας Ιησού, ότι δεν είναι ο αληθινός Χριστός.

Θα εγκωμιάζουν όλοι το νέο ερχόμενο ψεύτικο Χριστό, σαν αληθινό Χριστό και σωτήρα όλου του κόσμου, επειδή θα ενώσει όλες τις θρησκείες και όλο τον κόσμο και θα κυβερνά τα πάντα με πολλή δήθεν αγάπη και ανεκτικότητα.

Θα κάνει ψευτοθαύματα και θα δίνει σε όλους τους ανθρώπους ό,τι θέλουν, αρκεί να δεχτούν το δικό του σημείο, το οποίο δεν θα είναι το βάπτισμα, αλλά το χάραγμα.

Το χάραγμα θα είναι το σατανικό βάπτισμα του Αντίχριστου, με το οποίο θα αποδεικνύει κάποιος, ότι τώρα πλέον ανήκει στον Αντίχριστο και στο σκοτεινό βασίλειο του.

Οι πιστοί στον Κύριο μας Ιησού Χριστό, ιερείς και λαϊκοί, θα διώκονται με απάνθρωπο τρόπο, θα ξευτελίζονται και θα υποφέρουν διάφορα μαρτύρια.

Θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για πνευματικό σκοταδισμό, επειδή θα αντιδρούν στις ασεβείς και ανήθικες πρακτικές των χριστιανών εκείνων που θα έχουν επιλέξει να ζουν ελεύθερα, χωρίς ηθικούς φραγμούς, αντίθετα από το Ευαγγέλιο του Κυρίου μας Ιησού.

Στη νέα αυτή αίρεση-θρησκεία δεν θα προβάλλεται η αμαρτία σαν λάθος, που σε απομακρύνει από το Θεό, αλλά σαν μια προσωπική επιλογή που έχει δικαίωμα ο κάθε άνθρωπος για την προσωπική του ευτυχία.

Θα πείσει ο Αντίχριστος τους ανθρώπους ότι, εδώ στη γη και στην απόλαυση κάθε μορφής σαρκικής και υλικής απόλαυσης, βρίσκεται ο πραγματικός παράδεισος.

Έτσι, η αμαρτία, έστω και αν συνιστά κατάφωρη παράβαση, παραβίαση και προσβολή της ηθικής χριστιανικής ζωής, θα είναι πλέον επιλογή και δικαίωμα στη ζωή του κάθε ανθρώπου και θα προστατεύεται από την παγκόσμια Εκκλησία της Πανθρησκείας και από τους αντίχριστους νόμους του κράτους.

Η λέξη «ανηθικότητα» θα αποτελεί όρο τρομοκρατίας και θα διώκεται ποινικά.

Ο Αντίχριστος, μέσα από τη νέα αίρεση-θρησκεία, θα κηρύξει την ανυπαρξία της κόλασης. Η ανυπαρξία της κόλασης θα γίνει δόγμα της Πανθρησκείας

Η ύπαρξη της κόλασης θα θεωρηθεί σαν τρομοκρατικό αφήγημα της χριστιανικής εκκλησίας και θα πολεμηθεί σφόδρα!

Όλη η χριστιανική διδασκαλία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, όπως είναι γραμμένη μέσα στην Αγία Γραφή και κυρίως μέσα από το άγιο Ευαγγέλιο, θα ανατραπεί.

Τότε θα ξεκινήσει σιγά-σιγά και σταδιακά να ξαναγράφεται από ασεβείς πολιτικούς και αρχιερείς το νέο βλάσφημο «Ευαγγέλιο».  

Τα ιερά «Μυστήρια» της αγίας Εκκλησίας μας θα καταργηθούν  με ειδικούς νόμους και θα απαγορεύονται με αυστηρές ποινές. 

Αυτός θα είναι ο δεύτερος μεγάλος διωγμός του Κυρίου μας, ο οποίος ξεκίνησε δειλά-δειλά σε όλα τα σατανοκρατούμενα χριστιανικά κράτη, με την ψήφιση διαφόρων αντίχριστων νομοσχεδίων, που είναι άκρως προσβλητικά και αντίθετα προς την χριστιανική πίστη.

Ο διωγμός αυτός, όσο θα περνά ο καιρός, θα γίνεται όλο και μεγαλύτερος, μέχρι τον ερχομό του Ψευδοπροφήτη, οπότε και θα κορυφωθεί.

Ο Ψευδοπροφήτης θα αναλάβει την ηγεσία της «Παγκόσμιας Εκκλησίας», της «Πανθρησκείας», και θα είναι στενός φίλος και συνεργάτης του Αντίχριστου.

Όλες οι χριστιανικές Εκκλησίες, αλλά και όλες οι υπάρχουσες θρησκείες, ακόμα και αυτές που είναι παγανιστικές και σατανιστικές, θα ενωθούν κάτω από την εκκλησιαστική ηγεσία του Ψευδοπροφήτη, για να υμνούν και να δοξάζουν σε κοινούς ναούς, σαν μεσσία και θεό, τον Αντίχριστο.

Τότε οι πιστοί Χριστιανοί θα διαχωριστούν από όλους τους εκκλησιαστικούς εκείνους ηγέτες που έχουν  υποταχτεί στον Ψευδοπροφήτη και τον Αντίχριστο και θα αποτελέσουν την τελευταία κρυφή, αλλά αληθινή αγία Εκκλησία των κατακομβών των εσχάτων χρόνων. 

Η Εκκλησία θα διχαστεί και θα διαιρεθεί. Τότε θα χωρίσει ολοκληρωτικά το σιτάρι από το άχυρο.

Θα ξεκινήσουν μεγάλοι διωγμοί εναντίον των πιστών Χριστιανών, οι οποίοι θα γίνουν τώρα, όχι στο όνομα των ψεύτικων θεών, όπως παλιά, αλλά στο όνομα του ψεύτικου σατανικού Χριστού, δηλαδή του Αντίχριστου.

Στους διωγμούς αυτούς θα αναδειχτούν οι μεγαλύτεροι άγιοι των αιώνων.

Μετά την επτάχρονη κυριαρχία του Αντίχριστου, μας λέει η Αγία Γραφή στον 20ο στίχο του 19ου κεφαλαίου της Αποκάλυψης, ο Θεός θα επέμβει και θα καταστρέψει ολοκληρωτικά το κράτος του σατανά μαζί με τον Ψευδοπροφήτη και τον Αντίχριστο.  

Ωστόσο, τώρα ο Εωσφόρος μαζί με όλους τους δικούς του πολιτικούς και  αφελείς εκκλησιαστικούς ηγέτες, προετοιμάζει ύπουλα την διάλυση της Χριστιανικής πίστης και θρησκείας, όπως την ξέρουμε.

Η ασέβεια και η πνευματική μας αδιαφορία άνοιξε ήδη τις πύλες της κόλασης.

Εμείς, θα μείνουμε πιστοί στον ένα αληθινό Χριστό, τον Κύριο μας Ιησού, ή θα παρασυρθούμε από τον δόλιο Ψευδοπροφήτη και Αντίχριστο και θα αποδεχτούμε την αλλαγή της πίστης μας; 

Η επιλογή είναι δική μας


Δεν υπάρχουν σχόλια: