Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

37. Τα τρία στάδια της υποταγής του ανθρώπου στον Αντίχριστο

-Πατέρα, είπατε ότι η υποταγή του ανθρώπου στον Αντίχριστο θα γίνει σε τρία στάδια και θα είναι κάτι ανάλογο με την αποστασία των αγγέλων. Τι εννοείτε;

-Κατ’ αρχάς να δούμε τι έκανε ο Εωσφόρος στους αγγέλους, για να μπορέσουμε να καταλάβουμε, τι θέλει τώρα να κάνει και σε μας τους ανθρώπους.

Ο Εωσφόρος, όπως γνωρίζετε, ήταν μέγας αρχάγγελος του Θεού και αρχηγός σε ένα από τα δέκα τάγματα των αγγέλων. Κάποια στιγμή ζήλεψε την δόξα του Υιού του Θεού και αποφάσισε να γίνει και αυτός θεός, για να πάρει την θέση Του. Να γίνει ο απόλυτος εξουσιαστής του σύμπαντος.

Στην απόφαση του αυτή προσπάθησε να παρασύρει με ψεύτικες υποσχέσεις και πολλούς άλλους αγγέλους. Έτσι με την υπόσχεση που τους έδωσε, ότι θα γίνουν και αυτοί θεοί και θα εξουσιάζουν μαζί του όλη την δημιουργία, έπεισε ένα μεγάλο πλήθος αγγέλων να τον εμπιστευθεί και να τον ακολουθήσουν στη μεγάλη αποστασία από τον Δημιουργό Θεό τους.

Όλοι αυτοί οι άγγελοι έδιωξαν από τη ζωή τους το Άγιο Πνεύμα, που μέχρι εκείνη τη στιγμή σκέπαζε και φώτιζε την αγγελική τους ύπαρξη, και ακολούθησαν τον Εωσφόρο.  

Αμέσως από φωτεινοί και καλοί άγγελοι έγιναν σκοτεινά και πονηρά πνεύματα. Εκδιώχθηκαν από το Ουράνιο βασίλειο και εξέπεσαν στο φριχτό τόπο της κόλασης, που έγινε πλέον και η μόνιμη διαμονή τους.

 Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη αποστασία από τον Θεό, που έγινε από τους αγγέλους.

Τώρα, στα έσχατα αυτά χρόνια που ζούμε, ο Εωσφόρος μέσα από τον σατανικό του γιο, τον Αντίχριστο, θέλει να προκαλέσει την δεύτερη μεγάλη αποστασία από τον Θεό, που θα γίνει αυτή τη φορά από τους ανθρώπους.

Ο Αντίχριστος θα προσπαθήσει με δόλιες ψεύτικες υποσχέσεις που θα δώσει στους ανθρώπους, να τους παρασύρει στο δικό του σατανικό σχέδιο.

Θα τους υποσχεθεί ότι, με την δική του βοήθεια και την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, μπορεί να γίνει, όποιος τον ακολουθήσει, αθάνατος θεός στη γη, την οποία θα μετατρέψει σε δικό του παράδεισο.

Θα εξάψει με πολλούς δόλιους τρόπους και μεθόδους τις σαρκικές ανθρώπινες αδυναμίες για φιλόδοξη, φιλάργυρη και φιλήδονη ζωή και θα προσκαλέσει όλους τους ανθρώπους να απολαύσουν ελεύθερα, χωρίς κανένα φραγμό, ενδοιασμό ή ντροπή, όλες τις σαρκικές ηδονές και απολαύσεις της γης, όσο αμαρτωλές κι αν είναι αυτές.

Θα παρουσιαστεί στους ανθρώπους σαν αληθινός μεσσίας και σωτήρας των ανθρώπων, που ήρθε να μας σώσει και να μας απαλλάξει από όλες τις ψεύτικες ενοχές, ότι δήθεν θα τιμωρηθούμε και θα κολαστούμε, αν κάνουμε οτιδήποτε αντίθετο από αυτά που λέει ο ψεύτικος Ιησούς Χριστός.  

Θα προσπαθήσει να πείσει όλους τους ανθρώπους, ότι το Ευαγγέλιο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και οι διδασκαλίες του είναι εχθρικές στην αληθινή χαρά και ευτυχία που προσφέρει η φιλελεύθερη και άσωτη ζωή, στην οποία ο άνθρωπος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να απολαμβάνει τη ζωή του όπως του αρέσει.

Θα καταδικάσει τις δήθεν σκληρές και απάνθρωπες ηθικές απαγορεύσεις, που ζητά ο Χριστός από τους Χριστιανούς, γι’ αυτό και θα προτείνει την κατάργηση του Ευαγγελίου αυτού και την ανάδειξη του καινούριου δικού του σατανικού ευαγγελίου. 

Εκμεταλλευόμενος με αυτό τον τρόπο τις ανθρώπινες σαρκικές αδυναμίες, θα προτείνει και θα προκαλέσει ένα ασύλληπτο ηθικό κατρακύλισμα, ώστε να διώξουν οι ίδιοι άνθρωποι, με την άκρατη ανήθικη ζωή τους, το άγιο Πνεύμα από την ψυχή τους.  

Έτσι, απογυμνωμένοι οι άνθρωποι από την προστασία του Αγίου Πνεύματος, που φώτιζε και προστάτευε την αθάνατη ψυχή τους, θα ήταν πλέον ευάλωτοι στις δαιμονικές επιθέσεις και αρκετά εύκολη λεία στον Εωσφόρο, για να τους μεταμορφώσει σε «ανθρωποδαίμονες». 

Να μεταλλάξει δηλαδή την ψυχή τους, έτσι ώστε να μην ενεργεί πλέον αυτή με θεϊκή σοφία, με την δύναμη του Αγίου Πνεύματος, σαν «εικόνα Θεού», αλλά με το δικό του σατανικό πνεύμα, σαν «εικόνα του σατανά».

Αυτή είναι η μεγάλη αποστασία των ανθρώπων από τον Θεό.

Η πρώτη αποστασία έγινε στον ουρανό από τον Εωσφόρο και τους αγγέλους, που έφυγαν από τον Θεό και έδιωξαν το Άγιο Πνεύμα από την αγγελική τους ύπαρξη.

Η δεύτερη αποστασία θα γίνει στη γη από τους ανθρώπους, όταν φύγουν από τον Θεό και διώξουν από την ψυχή τους το Άγιο Πνεύμα.

Στην πρώτη αποστασία, των αγίων αγγέλων, πρωτοστάτησε ο ίδιος ο Εωσφόρος.

Στην δεύτερη αποστασία, των ανθρώπων, θα πρωτοστατήσει ο υιός του Εωσφόρου, ο Αντίχριστος.

Στην πρώτη αποστασία, οι άγγελοι έγιναν δαίμονες.

Στην δεύτερη αποστασία, οι άνθρωποι θα γίνουν ανθρωποδαίμονες.

Και ενώ ο στόχος του Εωσφόρου και του Αντίχριστου θα είναι η αθάνατη ψυχή μας, όλα σχεδόν τα σατανικά τους έργα θα γίνουν πάνω στο σώμα μας.

-Γιατί θα γίνουν πάνω στο σώμα μας;

Γιατί το σώμα μας είναι το απαραίτητο κλειδί για να κυριαρχήσει πάνω στη ψυχή μας. 

Γι’ αυτό θέλει να κάνει το σώμα μας κομπιούτερ με λειτουργικό σύστημα και προσωπικό αριθμό, για να το συνδέσει με το δικό του υπερκομπιούτερ, το «θηρίο», και να μπορεί έτσι να μας ελέγχει πλήρως.

Γι’ αυτό τώρα κατασκευάζει κρυφά διάφορους και επικίνδυνους ιούς, προκειμένου να εξαναγκάσει όλους τους ανθρώπους, να βάλουν στο σώμα τους αμφιλεγόμενα φαρμακευτικά κατασκευάσματα.

Τα φαρμακευτικά αυτά κατασκευάσματα θα είναι στην αρχή εμβόλια, αλλά μετά, εξ αιτίας πολλών αντιδράσεων, θα έχουν και άλλες μορφές.

Μέσα σε αυτά τα δήθεν θεραπευτικά κατασκευάσματα θα υπάρχουν νανοσωματίδια υπερυψηλής νανοτεχνολογίας.

Τα νανοσωματίδια αυτά θα είναι μικροσκοπικοί ρομποτικοί μηχανισμοί, που θα έχουν σαν σκοπό την αλλοίωση και την αλλαγή του ανθρώπινου σώματος σε νέο μεταλλαγμένο ανθρώπινο σώμα.

Το έργο τους θα είναι τριπλό. Κάποιοι ρομποτικοί μηχανισμοί θα γίνουν τα κατάλληλα υλικά, με τα οποία θα φτιαχτεί το νέο μεταλλαγμένο σώμα του ανθρώπου, ώστε να λειτουργεί σαν πομποδέκτης, όπως ακριβώς ένα κινητό τηλέφωνο.

Άλλοι ρομποτικοί μηχανισμοί θα δουλέψουν σαν εξειδικευμένοι τεχνίτες πάνω στο ανθρώπινο DNA, για να το μετατρέψουν σταδιακά σε αριθμημένο λειτουργικό εξάρτημα της τεχνητής νοημοσύνης.  

Και τέλος, άλλοι ρομποτικοί μηχανισμοί θα φροντίσουν να συνδεθεί το μεταλλαγμένο πλέον ανθρώπινο σώμα, με τον κεντρικό υπολογιστή του κράτους του Αντίχριστου, το περίφημο «ΘΗΡΙΟ». 

Το όλο σατανικό αυτό σχέδιο θα επιτευχθεί σε τρία στάδια, με τα οποία και θα ολοκληρωθεί η υποταγή του ανθρώπου στο σατανικό πνεύμα του Αντίχριστου.

-Ποια είναι αυτά τα τρία στάδια

-Στο πρώτο στάδιο θα δοθεί ένας προσωπικός αριθμός σε όλους τους ανθρώπους, με τον οποίο θα μας εντοπίζει εύκολα και άμεσα το κράτος του Αντίχριστου, όπου και αν βρισκόμαστε.

Ο αριθμός αυτός θα είναι ο προσωπικός αριθμός της ύπαρξης μας. Χωρίς αυτόν δεν θα υπάρχουμε. Θα είναι κάτι ανάλογο με τον αριθμό που μας δίνει η πολεοδομία, όταν πρόκειται να χτίσουμε ένα σπίτι.

Θα μοιάζει με τον προσωπικό αριθμό του κινητού μας, μόνο που τώρα ο αριθμός αυτός θα είναι μέσα στο σώμα μας.

Παράλληλα, στο πρώτο αυτό στάδιο θα ξεκινήσει και η αλλοίωση και στη συνέχεια η μετάλλαξη του ανθρώπινου σώματος σε ένα «λειτουργικό σύστημα», κάτι ανάλογο με το κομπιούτερ.

Στο δεύτερο στάδιο όλοι οι άνθρωποι, σαν αριθμημένο πλέον λειτουργικό σύστημα, θα συντονιστούν με τον κεντρικό υπολογιστή του Αντίχριστου, το «θηρίο».

Βασικός σκοπός του συντονισμού είναι να εντοπίζει το «θηρίο» τις συχνότητες του κάθε ανθρώπου και να τις αναλύει.

Να διαβάζει, δηλαδή, και μετά να αναλύει τις σκέψεις, τις προθέσεις και τα συναισθήματα του συγκεκριμένου ατόμου.

Στο τρίτο στάδιο θα ολοκληρωθεί ο απόλυτος συγχρονισμός του ήδη εντοπισμένου και συντονισμένου ανθρώπου με την τεχνητή νοημοσύνη του «θηρίου» και το κράτος του Αντίχριστου.

Κατά την διαδικασία αυτή του συγχρονισμού, θα απαλείφονται όλες οι ιδιαίτερες προσωπικές συχνότητες του ατόμου που απαρτίζουν την προσωπικότητα του, όπως σκέψεις, συναισθήματα, επιθυμίες και άλλα πολλά και θα επιβληθούν νέες συχνότητες, ξένες προς το άτομο αυτό.  

Στο τρίτο αυτό στάδιο ο Αντίχριστος και το σατανικό επιτελείο του θα μπορεί να συγχρονίζει πλέον τις συχνότητες του κάθε υπηκόου του με τις δικές του σατανικές επιλογές.

Με το τρίτο στάδιο έχουμε πλέον την καθοριστική χρονική στιγμή κατά την οποία ο άνθρωπος παύει πλέον να είναι άνθρωπος και γίνεται ένας αριθμός στην πιο φριχτή απόλυτη φυλακή του Εωσφόρου και του γιού του, του Αντίχριστου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: