Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

36. Με ποιο τρόπο θα υποτάξει ο Αντίχριστος την ανθρωπότητα

-Πατέρα, με ποιο τρόπο θα μπορέσει ο Αντίχριστος να πείσει τον κόσμο ότι αυτός είναι ο πραγματικός μεσσίας και σωτήρας του κόσμου, ώστε να τον ακολουθήσουν όλοι οι άνθρωποι;

-Στα έσχατα χρόνια της Αποκάλυψης, παιδί μου, ο Αντίχριστος θα χρησιμοποιήσει πολλά τεχνάσματα και δόλιες μεθόδους, για να προκαλέσει την αποστασία του ανθρώπου από τον Θεό και να εξαναγκάσει όλο τον κόσμο να τον αποδεχτεί σαν μεσσία, σωτήρα και παγκόσμιο βασιλιά του.

Με την βοήθεια της ιατρικής επιστήμης και της τεχνητής νοημοσύνης, θα προσπαθήσει να ελέγξει και τις δύο όψεις της ανθρώπινης ζωής, το νου και το σώμα  του ανθρώπου.

Ο νους, είναι η βάση της πνευματικής πλευράς του ανθρώπου, δηλαδή της ψυχής, ενώ το νευρικό σύστημα είναι η βάση και το στήριγμα της υλικής πλευράς του ανθρώπου, δηλαδή του σώματος.

Όσα έχουν σχέση με την υλική πλευρά της ύπαρξης μας, που είναι το σώμα, βρίσκονται κωδικοποιημένα μέσα στο DNA του σώματος, ενώ όσα έχουν σχέση με την πνευματική πλευρά της ζωής μας, που είναι η ψυχή μας, βρίσκονται κωδικοποιημένα μέσα στο πνευματικό DNA της ψυχής μας.

Η ψυχή μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε, επειδή φτιάχτηκε από τον Δημιουργό μας έτσι ώστε να είναι «κατ’ εικόνα Θεού»(Γέν.1,26-27) και να ελέγχεται από τη δύναμη και τη χάρη του Αγίου Πνεύματος.

Γι’ αυτό το «κατ’ εικόνα Θεού» είναι το «DNA» της ψυχής.

Αυτός λοιπόν που θα καταφέρει να ελέγξει αφ’ ενός το νου και τη ψυχή μας, που είναι η πνευματική πλευρά της ύπαρξης μας και αφ’ ετέρου το νευρικό σύστημα του σώματος μας, που είναι η υλική πλευρά της, μπορεί να γίνει ο απόλυτος εξουσιαστής του ανθρώπου.

Και ο σατανάς πάντα ήθελε να γίνει ο απόλυτος εξουσιαστής του ανθρώπου.

Για να το πετύχει όμως, και να γίνει ο απόλυτος εξουσιαστής του ανθρώπου, θα πρέπει πρώτα να πείσει τον άνθρωπο να αποστασιοποιηθεί με την θέληση του από το Πνεύμα του Θεού, με το οποίο πλαστήκαμε όλοι οι άνθρωποι «κατ’ εικόνα Θεού». 

Μόνο έτσι θα μπορούσε να κερδίσει την αθάνατη ψυχή μας και να την κάνει δική του.

Γι’ αυτό, όλα τα πονηρά σχέδια του σατανά εναντίον του ανθρώπου, έχουν σαν αποκλειστικό στόχο την αποστασία του ανθρώπου από τον Θεό.

Αντί, δηλαδή, η ψυχή μας να είναι «εικόνα Θεού» και να κατευθύνεται θεϊκά από το Άγιο Πνεύμα, να γίνει «εικόνα διαβόλου» και να κατευθύνεται από το σατανικό πνεύμα.

Με λίγα λόγια ο σατανάς θέλει να μεταλλάξει, με δική μας απόφαση και επιθυμία, το πνευματικό DNA της ψυχής μας, ώστε από θεϊκό να γίνει σατανικό.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει να αλλάξει και τον αποκλειστικό σκοπό που έχει η ψυχή μας σαν «εικόνα Θεού», που είναι το «καθ’ ομοίωση», να πετύχουμε δηλαδή, εμείς οι άνθρωποι να μοιάσουμε με τον Θεό.

Αυτό ακριβώς ερμηνεύουν τα λόγια του Κυρίου μας όταν μας λέει: «Γίνετε άγιοι, διότι άγιος είμαι» (Α΄Πέτρ.1,16)

Για να τα καταλάβουμε, όμως, όλα αυτά καλύτερα, ας δούμε με την βοήθεια της Αγίας Γραφής, πώς μας δημιούργησε ο Θεός.

Μας λέει λοιπόν η Αγία Γραφή, ότι ο Θεός μας έφτιαξε από σώμα και ψυχή.

 Το σώμα μας το έφτιαξε με χώμα που πήρε από τη γη, γι’ αυτό και μετά τον θάνατο μας επιστρέφει και πάλι στη γη. Το έφτιαξε, όμως, με τέτοια σοφία, ώστε να είναι το σώμα μας το πιο τέλειο δημιούργημα του Θεού σε όλη την παγκόσμια δημιουργία Του.

Αφού, λοιπόν, πρώτα ο Θεός έφτιαξε το σώμα μας, μετά φύσηξε μέσα μας την θεϊκή Του Πνοή, και μας έδωσε την αθάνατη ψυχή.

Την διαμόρφωσε έτσι, ώστε να γίνει αυτή «κατ’ εικόνα Θεού» και της έδωσε Νου, Λογικές ενέργειες και Πνεύμα.  

Έδωσε, δηλαδή, στην αθάνατη ψυχή μας όλες εκείνες τις νοητικές, λογικές και πνευματικές δυνατότητες, που συνθέτουν την τριαδική «εικόνα του Θεού» στον άνθρωπο.

Γι’ αυτό η αθάνατη ψυχή μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο και πιο υπέροχο έχει η ανθρώπινη ύπαρξη!  

Η ψυχή μας είναι «κατ’ εικόνα Θεού» και εμείς είμαστε το πιο υπέροχο δημιούργημα του Θεού.   

Το υπέροχο αυτό δημιούργημα του Θεού, που είναι μοναδικό σε όλη την Δημιουργία του Κυρίου μας, ονομάστηκε «άνθρωπος».

Και θα παραμείνει «άνθρωπος», όσο αυτός θα ζει και θα ενεργεί κάτω από τη χάρη και τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος.

Την ημέρα, όμως, που θα πάψει ο άνθρωπος να ζει και να ενεργεί κάτω από τη χάρη και το φωτισμό του Αγίου Πνεύματος, δεν θα είναι πλέον άνθρωπος αλλά «παλιάνθρωπος».

Μόνο με το Άγιο Πνεύμα στη ψυχή και τη ζωή μας μπορούμε να είμαστε άνθρωποι. Χωρίς το Άγιο Πνεύμα γινόμαστε παλιάνθρωποι!

Όταν λοιπόν ο Θεός ολοκλήρωσε τη δημιουργία μας, μας έδωσε με πολύ πατρική αγάπη μια θεϊκή εντολή.

Μας ζήτησε, να αγωνιστούμε με αγάπη, εμπιστοσύνη και υπακοή στο θεϊκό Του θέλημα, για να μπορέσουμε να του μοιάσουμε. Να πετύχουμε, δηλαδή, όπως λέει η Αγία Γραφή, το «καθ’ ομοίωση».(Γέν.1,26)

Μας έδωσε ο Θεός μια υπέροχη ψυχή και μας υπέδειξε τον πιο υπέροχο προορισμό.

Να γίνουμε άγιοι και τέλειοι, όπως άγιος και τέλειος είναι ο Θεός Πατέρας μας. (Ματθ. 5,48)

Ο Θεός στόλισε την ψυχή μας με εξαιρετικά θεϊκά δώρα και κυρίως με το υπέροχο δώρο της «ελευθερίας». Μόνοι μας δηλαδή, να αποφασίζουμε για τις επιλογές μας και μόνοι μας, ελεύθερα, να τις εφαρμόζουμε.  

Ο Θεός δεν ήθελε να είμαστε δούλοι Του. Ήθελε να είμαστε τα παιδιά Του! 

Ήθελε Εκείνος να είναι ο Θεός Πατέρας μας και εμείς να είμαστε τα πολυαγαπημένα παιδιά της θεϊκής Καρδιάς Του.

Γι’ αυτό και άφησε το Άγιο Πνεύμα πάνω στην αθάνατη ψυχή μας, για να μας φωτίζει, να μας σκεπάζει, να μας προστατεύει και να μας κατευθύνει  στα μονοπάτια της αληθινής ευτυχίας.  

Το Άγιο Πνεύμα είναι αυτό που φωτίζει τη «συνείδηση» της ψυχής μας, για να ξεχωρίζουμε το καλό από το κακό και να αποφεύγουμε οτιδήποτε θα μπορούσε να μολύνει την ψυχή μας και να την απομακρύνει από τη θεϊκή Του αγκαλιά.

Ωστόσο, η παρουσία του Αγίου Πνεύματος στην ψυχή μας δεν καταργούσε το πολύτιμο δώρο της «ελευθερίας», που μας χάρισε ο Θεός.

Αν ο άνθρωπος, με δική του επιλογή, αποφάσιζε να φύγει από τον Θεό, δηλαδή να «αποστασιοποιηθεί» από το Θεό και να διώξει το Άγιο Πνεύμα  από την ψυχή του, ήταν ελεύθερος να το κάνει.  

Καταλαβαίνετε, γιατί ο σατανάς θέλει να μας πείσει, να διώξουμε μόνοι μας και με τη θέληση μας το Άγιο Πνεύμα από την ψυχή μας;   

Γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να πετύχει την αποστασία του ανθρώπου από τον Θεό.

Η πράξη της «αποστασίας» είναι η χειρότερη από όλες τις αμαρτίες του κόσμου, που θα μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος.

Το να αρνείσαι το Πνεύμα του Θεού και να το διώχνεις από την ύπαρξη σου, δεν είναι απλά το χειρότερο λάθος, αλλά η μέγιστη αποστασία από τον Δημιουργό  Θεό σου.

Αυτό είναι το μέγα λάθος που θέλει ο Εωσφόρος να κάνουμε όλοι μας, στα έσχατα αυτά χρόνια που ζούμε, μέσα από τον σατανικό του γιο, τον Αντίχριστο.  

-Με ποιο τρόπο θα μας πείσει να κάνουμε αυτό το λάθος;

-Δυστυχώς, θα χρησιμοποιήσει σαν βασικό όπλο του το ίδιο μας το σώμα.

-Και γιατί το σώμα μας;

-Διότι, το σώμα μας είναι το σπίτι της ψυχής μας!

Το σώμα μας έφτιαξε πρώτα ο Θεός, για να βάλει μέσα του την ψυχή μας. Έκανε πρώτα το σπίτι, δηλαδή το σώμα, και μετά την ψυχή μας.

Και για να ακριβολογήσω, ο Θεός έκανε το σώμα μας όχι απλά ένα σπίτι, αλλά έναν υπέροχο θεϊκό ναό για την ψυχή μας.

Ναι, παιδί μου, το σώμα μας είναι «ο ναός του Θεού για την ψυχή μας

Γι’ αυτό είπε το Πνεύμα του Θεού στην Αγία Γραφή, ότι: «όποιος καταστρέψει τον ναό του Θεού, (εννοεί το σώμα του ανθρώπου), θα τον καταστρέψει ο ίδιος ο Θεός».(Α΄Κορινθ. 3, 16-17)  

Ένας άλλος λόγος που θέλει να ελέγχει το σώμα μας, είναι γιατί το νευρικό σύστημα του ανθρώπου έχει τέλεια αμφίδρομη συνεργασία με το νου μας.

Ο νους και το νευρικό σύστημα του ανθρώπου είναι ό,τι πιο τέλειο υπάρχει σε όλη την δημιουργία του Θεού.

Το σώμα μας και η ψυχή μας είναι φτιαγμένα έτσι από τον Θεό, ώστε, με την βοήθεια του Αγίου Πνεύματος, να αλληλοεπιδρούν, να αλληλοεπηρεάζονται και να συνεργάζονται με απόλυτη αρμονία μεταξύ τους.

Βέβαια, ανάμεσα στο φθαρτό και υλικό σώμα και την αόρατη ψυχή μας, σαφώς ανώτερη αξία έχει  η αθάνατη ψυχή μας, επειδή έχει θεϊκή προέλευση.

Γι’ αυτό και ο αποκλειστικός στόχος του Εωσφόρου είναι η ψυχή μας. Αυτήν θέλει να κερδίσει, για να την κάνει δική του.

Για να την κερδίσει, όμως, πρέπει πρώτα να κερδίσει το σώμα μας, για να μπορέσει να το μεταλλάξει, να το ελέγξει και να το καταστρέψει.

Καταστρέφοντας ο σατανάς το σώμα μας, που είναι ο ναός της ψυχής μας, μπορεί μετά να κυριεύσει εύκολα και την ψυχή μας.

Γι’ αυτό εκείνος που θα επέμβει στο ανθρώπινο σώμα, για να το αλλοιώσει ή να το καταστρέψει, χαλώντας έτσι την αρμονική σχέση που υπάρχει ανάμεσα στο σώμα και την ψυχή, εναντιώνεται ευθέως στον Θεό και βλασφημεί το Άγιο Πνεύμα.

Ωστόσο, βλάσφημος εναντίον του Αγίου Πνεύματος δεν είναι μόνο αυτός που θα επέμβει να μεταλλάξει το ανθρώπινο σώμα.

Βλάσφημος είναι και ο άνθρωπος εκείνος, που θα επιτρέψει, με δική του απόφαση και επιλογή, να μετατραπεί το σώμα του σε κάτι άλλο, από αυτό που το δημιούργησε ο Θεός.

Είναι κορυφαία βλασφημία του αγίου Πνεύματος, όταν επιτρέπουμε στον Εωσφόρο και στους δικούς του σατανικούς ανθρώπους να αλλοιώσουν και να μεταλλάξουν το σώμα μας σε κάτι άλλο από αυτό που το δημιούργησε ο Θεός.

Δυστυχώς, το σατανικό έργο της αλλοίωσης και της μετάλλαξης του ανθρώπινου DNA έχει ξεκινήσει.

 Ένα αρκετά μεγάλο πλήθος επιστημόνων από διάφορους κλάδους, με φοβερές επιστημονικές γνώσεις, αλλά πιστοί στον Εωσφόρο και τα σατανικά του σχέδια, δουλεύουν ασταμάτητα προκειμένου να πετύχουν σε πρώτη φάση την πλήρη αποκρυπτογράφηση του ανθρώπινου DNA.  

Στόχος τους είναι να βρουν όλα εκείνα τα μυστικά, με τα οποία ελέγχεται κάθε στοιχείο της ψυχής και του σώματος μας, για να μπορέσουν στη συνέχεια να ελέγχουν πλήρως όλο τον άνθρωπο.

-Όταν λέτε να ελέγχουν τον άνθρωπο, τι εννοείτε;

-Να ελέγχουν μέσα από το σώμα μας σκέψεις, συναισθήματα, αποφάσεις και γενικά κάθε μορφής ενέργεια του ανθρώπου, έτσι ώστε να τα κάνουν όλα αυτά να ενεργούν στη συνέχεια σύμφωνα με τις δικές τους σατανικές επιλογές.

Βέβαια, για να το πετύχουν αυτό χρειάζεται και το κατάλληλο τεχνικό μέσο με το οποίο θα ελέγχουν το σώμα και τη ψυχή μας.

-Το βρήκαν το τεχνικό αυτό  μέσο;

-Δυστυχώς, το έχουν βρει. Είναι τα «ραδιοκύματα» ή «ραδιοσυχνότητες» ή «συχνότητες», όπως αλλιώς λέγονται.

Είναι μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις του ανθρώπου πάνω στην οποία στηρίχτηκαν πολλές σύγχρονες μεγάλες εφευρέσεις.

Για πρώτη φορά πέτυχε η επιστήμη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, με βάση την σπουδαία αυτή ανακάλυψη, τόσες πολλές σημαντικές  εφευρέσεις και εφαρμογές.

Ραδιόφωνο, τηλεόραση, τηλέφωνο, δορυφόροι και ένα πλήθος σημαντικών ιατρικών εφαρμογών, έχουν σαν βάση τους τις «ραδιοσυχνότητες».

Τα γνωστά μας ιατρικά μηχανήματα, όπως ο «υπέρηχος» και η «μαγνητική», που χρησιμοποιούνται συχνά στη διάγνωση κάποιων ασθενειών, στηρίζονται πάνω στις «συχνότητες». 

Οι επιστήμονες λένε ότι τα πάντα έχουν μια δική τους συγκεκριμένη συχνότητα.

Την σπουδαία αυτή ανακάλυψη χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή και ο Εωσφόρος, μέσα από δικούς του επιστήμονες, για να πετύχει αυτό που μέχρι τώρα ήταν σχεδόν αδύνατο.

Και θα το πετύχει μέσα από τον πιο απλό και πιο διαδεδομένο τρόπο. Να μας κάνει ένα δικό του κινητό τηλέφωνο.

Το κινητό τηλέφωνο είναι αυτή τη στιγμή, χωρίς καμιά αμφιβολία, η πιο χρήσιμη και απαραίτητη εφαρμογή στον άνθρωπο. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Δεν υπάρχει σήμερα άνθρωπος, που να μην έχει κινητό τηλέφωνο.

Εκτός από αναγκαίο επικοινωνιακό μέσο, η χρήση του είναι απαραίτητη και σε ένα μεγάλο φάσμα κοινωνικών υποχρεώσεων, όπως είναι οι τράπεζες και οι δημόσιες υπηρεσίες. 

Το κινητό τηλέφωνο έχει καταντήσει τόσο αναγκαίο, ώστε χωρίς αυτό είναι σαν να μη μπορείς να ζήσεις, σαν να μην υπάρχεις.

Ωστόσο, με ένα κινητό στο χέρι δεν μπορείς να κρυφτείς πουθενά. Με τον προσωπικό αριθμό του κινητού τηλεφώνου μπορεί κάποιος να σε εντοπίσει όπου και αν βρίσκεσαι. Μόνο εάν δεν το έχουμε μαζί μας, δεν μπορεί κάποιος να μας εντοπίσει.

Η εφεύρεση του κινητού τηλεφώνου ενέπνευσε τον Αντίχριστο, ο οποίος  θέλει να μας κάνει όλους ένα δικό του κινητό τηλέφωνο, για να μπορεί ανά πάσα στιγμή να μας βρίσκει και να μας ελέγχει.

 -Πως μπορεί ο Αντίχριστος να κάνει το σώμα μας κινητό τηλέφωνο;  

Για να το πετύχει, μόνο ένας διπλός τρόπος υπάρχει.

Να βάλει στο σώμα μας τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου και να κάνει το σώμα μας κάτι ανάλογο με την συσκευή του κινητού και το «λειτουργικό σύστημα» του.

Έτσι ο εντοπισμός του ανθρώπου δεν θα γίνεται πλέον από μια εξωτερική συσκευή αλλά από το ίδιο μας το σώμα!

Στο σημείο αυτό αρχίζει το μεγάλο δράμα όλης της ανθρωπότητας.

Ο Αντίχριστος, με την βοήθεια της ιατρικής επιστήμης και της τεχνητής νοημοσύνης, θα πείσει με δόλιους τρόπους όλους τους ανθρώπους να βάλουν μέσα στο σώμα τους, είτε με τη θέληση τους, είτε με εξαναγκασμό, κάποια δήθεν θεραπευτικά κατασκευάσματα.

Τα κατασκευάσματα αυτά θα έχουν μέσα τους εξειδικευμένα υλικά υψηλής νανοτεχνολογίας, με τα οποία θα γίνει η μετατροπή του ανθρώπινου DNA σε λειτουργικό σύστημα, όπως ένα κομπιούτερ.  

Ο Αντίχριστος με τους επιστήμονες του θα κατασκευάσει στην αρχή κρυφά τεχνητούς ιούς, τους οποίους  θα διασπείρει ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο.

Θα δημιουργήσει πρώτα τεχνητές επιδημίες και μετά τεχνικές πανδημίες, για να προκαλέσει σε παγκόσμιο επίπεδο τον φόβο του θανάτου.

Τότε όλα τα ελεγχόμενα από αυτόν μέσα ενημέρωσης, θα προτρέψουν όλους τους ανθρώπους να βάλουν εκούσια, ή ακόμα και ακούσια, στο σώμα τους τα προτεινόμενα από αυτόν δήθεν θεραπευτικά κατασκευάσματα, με τα οποία θα μεταποιηθεί το ανθρώπινο σώμα σε λειτουργικό σύστημα.

Θα δημιουργηθεί ένα παράλληλο τεχνικό νευρικό σύστημα, το οποίο θα είναι το κέντρο και η βάση του τεχνικού ανθρώπινου λειτουργικού συστήματος.  

Στην αρχή θα επηρεάζει, μετά θα συνυπάρχει και στο τέλος θα κυριαρχήσει πάνω στο βασικό νευρικό σύστημα του νέου πλέον μεταλλαγμένου ανθρώπου.  

 Θα συνεργάζεται τέλεια και αμφίδρομα με τους νευρώνες του ανθρώπινου εγκεφάλου και θα ελέγχει απόλυτα το νου και το σώμα του μεταλλαγμένου ανθρώπου.

Θα υφίσταται, όπως όλα τα κινητά τηλέφωνα, τακτικές αναβαθμίσεις, για να επιτυγχάνονται έτσι οι καλύτερες επιδόσεις του συστήματος.

Το σώμα μας θα λειτουργεί ακριβώς όπως ένα κινητό τηλέφωνο και θα είναι δορυφορικά συνδεδεμένο με το κεντρικό υπερκομπιούτερ του Αντίχριστου, το περίφημο «ΘΗΡΙΟ».  

Ο άνθρωπος δεν θα είναι πλέον «άνθρωπος», όπως τον ξέρουμε, αλλά ένα δαιμονικό «ανθρωποειδές ρομπότ».



Δεν υπάρχουν σχόλια: