Αρχική

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

23. Στα πρόθυρα παγκόσμιας τριπλής καταστροφής

 


(Συνέντευξη του π. Ελπιδίου στον  Στέφανο Δαμιανίδη

στο FOCUS FM στις 31.01.2022)  

Όταν ένας ιερέας σου αναλύει όλο αυτό το κακό χαμό που γίνεται με τον κορωνοϊό, αλλά μπορεί να σου αναλύσει και σε διεθνές επίπεδο τι μπορεί να σημαίνει αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ουκρανία. Να ξέρετε ότι δεν είναι διεθνολόγος, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να καταλάβει και να κατανοήσει και να μας μεταφέρει τα σχέδια του Μεγάλου, λιγάκι. Τώρα τραβηγμένο είναι αυτό που είπα και ξέρω ότι δεν του αρέσουν τα τραβηγμένα του πατέρα Ελπίδιου, ο οποίος είναι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Θα του ευχηθώ περαστικά.

Καλημέρα πατέρα Ελπίδιε! Καλώς ήλθατε στην εκπομπή μας. Καλώς ήλθατε στο FOCUS FM.

-Καλημέρα παιδί μου!  Καλημέρα Στέφανε μου!  Καλημέρα και σε όλους τους αγαπητούς ακροατές!

-Είστε καλά;

-Δόξα τω Θεώ, παιδί μου. Δόξα τω Θεώ! Δόξα τω Θεώ!

-Χαίρομαι που σας ακούω. Χαίρομαι που σας ακούω πάρα πολύ.

-Είναι μεγάλο πράγμα να λέμε κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε στιγμή στη ζωή μας «Δόξα τω Θεώ» και να έχουμε πολύ εμπιστοσύνη στο Θεό, γιατί η βάση της χαράς είναι η αγάπη. Αλλά η βάση της αγάπης είναι η εμπιστοσύνη. Αυτό είναι που γεμίζει τη ψυχή με δύναμη πολύ, για να μπορεί να πορεύεται με χαρά και με γαλήνη σ’ αυτή την πρόσκαιρη ζωή. Έτσι δεν είναι;

-Έτσι είναι. Έτσι είναι. Και έλεγα πριν, έλεγα πριν, ότι αυτή η αγάπη και η εμπιστοσύνη που λέτε, έχει χαθεί ή την ψάχνουμε με δυσκολία και την βρίσκουμε, ακόμα και σε δικούς μας ανθρώπους τελευταία.

-Πάντως, αν θέλετε να θυμάστε αυτά τα δύο, την αγάπη και την εμπιστοσύνη, να θυμάστε ότι κανένα πουλάκι στον ουρανό δεν πετάει χωρίς τα δυο του φτερά. Μόνο το ένα όταν έχει, δεν μπορεί να πετάξει. Θέλει και τα δυο του φτερά. Το ένα είναι η αγάπη και το άλλο είναι η εμπιστοσύνη.

Έτσι νομίζω, ότι μπορούν να αντέξουν και οι οικογένειες. Σε μια οικογένεια που δεν έχουν αγάπη μεταξύ τους και εμπιστοσύνη, σύντομα θα διαλυθούνε. Ένα έθνος που δεν έχει αγάπη και εμπιστοσύνη στον Θεό του… θα διαλυθούν εύκολα αυτά τα έθνη. Νομίζω, λοιπόν, ότι αυτή είναι η βάση. Αλλά δεν σας κρύβω…, ότι πονάει η καρδιά μου αυτή την φορά,  αγαπητέ μου Στέφανε.    

-Ναι.

-Πονάει πολύ η καρδιά μου, από αυτά που βλέπουν τα μάτια μου να έρχονται. Ο αγαπημένος μας Θεός Πατέρας είναι πολύ θλιμμένος, γιατί τα παιδιά Του σ’ όλο τον κόσμο δεν έχουν καταλάβει ότι, όλα αυτά που συμβαίνουν τριγύρω μας οφείλονται στο ότι αφήσαμε τον σατανά να κυριαρχήσει στη ζωή μας. Και τώρα αυτός ετοιμάζεται να μας οδηγήσει στην μεγαλύτερη τριπλή καταστροφή που είδε ποτέ η ανθρωπότητα.

-Τριπλή καταστροφή. Μάλιστα.

-Χάσαμε την αγάπη μας στο Θεό. Χάσαμε και την εμπιστοσύνη μας και εμπιστευτήκαμε ανθρώπους ψυχοπαθείς. Ανθρώπους οι οποίοι στο μέλλον, στο εγγύς μέλλον, θα αποδειχτεί ότι ήταν δολοφόνοι λαών! Και όμως εμείς τους εμπιστευτήκαμε. Και δεν τους εμπιστευτήκατε μονάχα εσείς οι απλοί πολίτες. Τους εμπιστευτήκαμε δυστυχώς κι εμείς οι εκκλησιαστικοί. Και κάναμε αυτούς τους ανθρώπους, τους ψυχοπαθείς δολοφόνους, τους κάναμε αληθινούς επιστήμονες και σωστούς εκφραστές της αλήθειας και βάλαμε στην άκρη τον ίδιο τον Θεό που μας έχει πλάσει, τον ίδιο τον Δημιουργό μας.

-Μάλιστα.

-Αυτό είναι που με στεναχωρεί πάρα πολύ Στέφανε. Εύχομαι τα μάτια μου να σταματήσουν να βλέπουν αυτά που έρχονται, γιατί πίστεψε με, ότι κι εγώ δεν ξέρω πόσο θα το αντέξω αυτό το πράγμα. Πιο καλά να μην ξέρεις τι έρχεται, παρά να ξέρεις τι έρχεται. Πιο καλά να μην ξέρεις τι θα συμβεί, αλλά πίστεψε με, νιώθω πόσο πονάει ο Θεός Πατέρας ξέροντας αυτό που θα γίνει. Ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω ένα γονιό, όταν ήμουνα μικρό παιδί. Όταν μεγάλωσα και έγινα πνευματικός, τότε καταλάβαινα πόσο πολύ μπορεί να πονάει ένας πνευματικός πατέρας.

Αυτή τη στιγμή, παιδί μου, για να μην πολυλογώ σε άλλα, γιατί η καρδιά μου είναι πολύ λυπημένη, αυτή τη στιγμή βλέπω τους δύο βασικούς στόχους που έχει βάλει ο σατανάς, να προωθούνται σταθερά. Πολλοί είναι οι στόχοι του, αλλά δύο είναι κατά την γνώμη μου οι κορυφαίοι στόχοι, που όταν υλοποιηθούν, τότε αρχίζει η δική του εποχή, η εποχή του Αντίχριστου.

-Ποιοι είναι αυτοί;

-Ο ένας στόχος αφορά την Εκκλησία και την υποταγή της.

-Μάλιστα.

-Και ο δεύτερος τον ίδιο ακριβώς τον άνθρωπο, τον καθένα από μας και την μετάλλαξη του. Θα μου πεις τώρα, πώς συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους, ε; Αν μου επιτρέπατε για λίγα λεπτά, θα ήθελα να επαναλάβω δυο τρία πραγματάκια τα οποία είναι πολύ σημαντικά.

-Βεβαίως.

-Όσον αφορά την Εκκλησία, θέλω να ξέρετε ότι σε μυστικές σατανιστικές τελετές, έχει δώσει ο σατανάς εντολή σε όλους τους δικούς του ηγέτες ότι, μέχρι να εμφανιστεί ο δικός του γιος, ο Αντίχριστος, όλες οι χριστιανικές Εκκλησίες πρέπει, ή να καταστραφούν ή να υποταχτούν σ’ αυτόν. Δεν τον απασχολούν αν ανήκουν τυπικά στον Χριστό. Τον απασχολεί κάτι που συμβαίνει μες στις εκκλησιές. Και αυτό αφορά την θεία Μετάληψη των χριστιανών.

 -Μάλιστα.

-Ο λόγος που το κάνει, ξέρεις ποιος είναι;

-Όχι.

-Ότι τα Άγια Μυστήρια αποδυναμώνουν και καταστρέφουν τις δικές του σατανικές δυνάμεις. Ακόμα και τα φάρμακα, που με δόλο και εν αγνοία μας, βάζει στο σώμα μας προκειμένου να μας κάνει δικούς του, αδυνατούν να ανταποκριθούν πλήρως στις εντολές του.

Σε ένα εξορκισμό τελευταία, άκουσε να δεις τι έλεγε ο ίδιος ο σατανάς για τα Άγια Μυστήρια.

-Ναι.

-Τα αποκαλούσε «Μάγια του Ιησού»! 

Μάγια του Ιησού»!

Μάγια του Ιησού», αποκαλούσε ο  σατανάς την θεία Κοινωνία και τα Άγια Μυστήρια, επειδή διαλύουν τις δικές του δυνάμεις!  «Μάγια του Ιησού»!

-Μάλιστα.

-Όταν υπάρχουν, λέει, τα «Μάγια του Ιησού», εκείνος δένεται! Δεν μπορεί να ενεργήσει. Τώρα καταλαβαίνω γιατί έχει τόση μεγάλη αγωνία, όχι να κλείσει τις εκκλησίες, δεν τον απασχολούν τόσο οι εκκλησίες, αλλά να απαγορέψει στους ανθρώπους να μπαίνουν στις εκκλησίες για να μεταλαβαίνουν, γιατί η θεία Κοινωνία είναι η δύναμη! Αυτό είναι που τον καίει! Είναι το ίδιο το φως εκείνο που διαλύει ο σκοτάδι, η φωτιά που καίει τον σατανά.   

-Κάποια στιγμή, κάποια στιγμή, συγγνώμη που σας διακόπτω, αλλά επειδή είναι πολύ σημαντικό αυτό που λέτε, κάποια στιγμή θα πρέπει η Εκκλησία ή τουλάχιστον, έστω οι ιερείς, οι ιερείς που δεν έχουν να κάνουν με την ιεραρχία, να μας πούνε πόσο τοις εκατό άραγε των πιστών σταμάτησαν να μεταλαμβάνουν. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

-Ας το κάνουν εκείνοι.

-Ναι, ναι, εγώ απλά το λέω γιατί σας ακούω και ουσιαστικά αυτό σκέφτομαι. Πόσοι σταμάτησαν…

-Θα δούμε, παιδί μου, σε λίγο τα φοβερά αποτελέσματα, αλλά θα αντιμετωπίσουν και οι ίδιοι τις φοβερές τους ανοησίες. Να ξέρεις ότι στο εγγύς μέλλον όλοι αυτοί οι άνθρωποι… άλλοι θα πεθάνουν από τα εμβόλια, άλλοι θα πεθάνουν από τις παρενέργειες και άλλοι θα βγουν αλλοιωμένοι, μεταλλαγμένοι άνθρωποι με σαδιστικές τάσεις, με παρανοϊκές τάσεις, ώστε με νόμο πλέον τα κράτη, θα αποφασίσουν να σκοτώνουν αυτούς τους ανθρώπους. Με νόμο!  Και μάλιστα θα κάνουν, θα προβούν σε έκτακτα νομοσχέδια που θα επιβάλλουν την σύλληψη παιδιών, μεταλλαγμένων παιδιών, στα οποία θα είναι παρανοϊκές οι φάσεις της ζωής τους.

Τότε να ξέρεις ότι, ούτε οι Δεσποτάδες αυτοί που λένε τώρα όλες αυτές τις βλακείες, ούτε οι παπάδες που τις αποδέχονται, θα έχουν θέσει ανάμεσα σε αυτό το ποίμνιο το χριστιανικό, που περίμενε να ακούσει λόγο Θεού και ακούει λόγο εμβολίων. Που περιμένει να ακούσει λόγο θείας Κοινωνίας, Μυστηρίων, προσευχής, αγιασμού και ακούει εμβόλια! Φτάσαμε στο ηλίθιο, στο ηλίθιο, να μην το πω ηλίθιο, είναι κάτι χειρότερο, είναι σατανικό, να διώκονται ιερείς επειδή δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο!

Παιδί μου, άκουσε, όλοι αυτοί μια μέρα θα αντιμετωπίσουνε τον θυμό των αγανακτισμένων και απελπισμένων ανθρώπων και δεν ξέρω που θα κρυφτούν για να σωθούν. Άλλοι από αυτούς θα σκοτωθούν, άλλοι από αυτούς θα διωχτούν, άλλοι από αυτούς θα ατιμαστούν. Ας τα έχουν αυτά υπ’ όψη τους και να θυμούνται τα αποτελέσματα του Άννα και του Καϊάφα. Να τα θυμούνται αυτά και να σταματήσουν να παίζουν τον Άννα και τον Καϊάφα στην Εκκλησία του Χριστού.

Να ξέρεις, παιδί μου, ότι αυτή τη στιγμή οι ηγέτες, παγκόσμιοι ηγέτες, κρυφοί σατανιστές, σε σατανιστικές τελετές έχουν δώσει όρκο αίματος, να υλοποιήσουν γρήγορα και αποφασιστικά σχέδια καταστροφής της παγκόσμιας χριστιανικής Εκκλησίας. Και μάλιστα, η βάση πολέμου εναντίον της θείας Κοινωνίας είναι να πείσουν τους Χριστιανούς να σιχαίνονται την θεία Κοινωνία και να φοβούνται μήπως αρρωστήσουν, όταν θα μεταλάβουν! 

-Μάλιστα.

-Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν..

-Δηλητήριο.

-Τι θα δούμε και τι βλέπουμε ήδη.

-Ε, ναι δηλητήριο.

-Εάν όμως αυτό γίνει πιστευτό και αποδεχτό από όλους τους χριστιανούς, τότε ξεκίνησε η δική του εποχή, η εποχή του Αντίχριστου.

 -Μάλιστα.

-Η δική του εποχή βασικά έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά υλοποιήθηκε, και υλοποιείται ακόμα, με τον αριθμό που μπήκε μέσα στους ανθρώπους, με τα εμβόλια. Τα οποία, όμως, επειδή απλά είναι αριθμός πολεοδομίας, αναγνωρίσιμος από όλα τα μηχανήματα του κόσμου, πρέπει να υλοποιηθούν και τα επόμενα σχέδια του κτισίματος του νέου DNA, του νέου μεταλλαγμένου DNA. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν μέχρι να βάλουν και τα επτά.

  -Μάλιστα. Το έχετε ξαναπεί.  Το έχετε ξαναπεί αυτό, πατέρα Ελπίδιε, για τα εμβόλια.

-Θα μπορούσα να σας πω, ότι αυτό δεν θα γίνει τώρα.

-Ναι.

-Το έβδομο… το έκτο και το έβδομο, δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτα. Τρίτο, τέταρτο, ναι. Το τρίτο ήδη το έχουν ξεκινήσει. Το τέταρτο και το πέμπτο ήδη συζητιέται. Ήδη συζητιέται. Όμως, τώρα θα γίνει… έχει δώσει πλέον ο Θεός στη φύση εξουσία να κάνει πλέον την δική της ομολογία. Σε όλο τον κόσμο, νομίζω ότι είμαστε τυφλοί αν δεν δούμε ότι γίνονται παράξενα καιρικά φαινόμενα, που χαρακτηρίζουνε σαν τρελό τον καιρό. Όμως αυτά δεν είναι τίποτα, αλλά είναι τα προοίμια αυτού που θα συμβεί σε λίγο γεωφυσικά.

-Της τριπλής καταστροφής που λέτε;

-Η τριπλή καταστροφή είναι ένας συνδυασμός αρρώστιας… Ότι σας λέω τώρα θα είναι σε παγκόσμιο επίπεδο.

-Άλλης. Όχι του κορωνοϊού, άλλης.

-Είναι μιας παγκόσμιας αρρώστιας, γιατί ο κορωνοϊός δεν έχει τελειώσει, με την έννοια ότι, όλοι αυτοί που πήραν τα εμβόλια, τώρα είναι άρρωστοι από τα εμβόλια και δεν θα σταματήσει αυτό. Διότι οι συνέπειες είναι καθορισμένες από αυτούς που έφτιαξαν τα εμβόλια, ώστε να ενεργοποιηθούν ανάλογα με τα μέρη που δόθηκαν, ανάλογα με τις παρτίδες, ανάλογα με αυτά που έχουνε βάλει μέσα, που είναι τελείως διαφορετικά σε όλα τα εμβόλια. Άλλο να ενεργοποιηθεί σε ένα χρόνο, άλλο σε δύο χρόνια, άλλο σε τρία χρόνια, άλλο σε μία δεκαετία, αλλά…

-Πάτερ Ελπίδιε, εγώ να πω ότι, επειδή σας παρακολουθώ με πολύ, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και σας παρακολουθεί και πολύς κόσμος με μεγάλο ενδιαφέρον, απλά κάποια πράγματα τα οποία, σαφέστατα και έχετε δικαίωμα και θέλουμε να σας ακούσουμε, θέλουμε να ακούμε τον λόγο σας, επειδή δεν μπορώ να τα υιοθετήσω, αντιλαμβάνεστε ότι είναι πράγματα τα οποία τα λέτε, σας ακούμε με μεγάλη προσοχή, αλλά σε ότι έχει κάνει με το Ραδιόφωνο, τα καταγράφουμε. Αυτό κάνουμε, καταγράφουμε. Αυτή είναι η δουλειά των δημοσιογράφων, έτσι άλλωστε, να κάνει ερωτήσεις και να καταγράφει, να καταγράφει τα λόγια τώρα των συνεντευξιαζόμενων.

-Να ξέρεις κάτι, παιδί μου, ποτέ δεν ζήτησα να με βγάλει κανένας στο Ραδιόφωνο.

-Εγώ κάλεσα. Δεν το συζητάω.

-Ούτε στην τηλεόραση.

-Εννοείτε. Εννοείτε.

-Ποτέ δεν θέλω να πω ότι αυτά που πιστεύω… να τα αποδεχτούν οι άλλοι. Εγώ τους λέω τι θα γίνει.

-Ναι.

-Και άμα δεν γίνει, τότε θα τα ξαναπούμε.  

-Σας ακούμε με μεγάλη προσοχή.

-Το χειρότερο από όλα είναι να γίνουν. Το ποιο καλό είναι…

-Να μην γίνουν.

-Να φανώ ψεύτης. Πιο καλά να φανεί ψεύτης ένας άνθρωπος, παρά να φανεί αληθινός. Όμως κρατείστε αυτά τα λόγια και εύχομαι να μην γίνουν. Γιατί μ’ όλες αυτές τις επεμβάσεις του σατανά μέσα στο σώμα μας, μέσα από όλα αυτά τα εμβόλια, δυστυχώς ένα μέρος του πληθυσμού θα πεθάνει, ένα άλλο μέρος θα αρρωστήσει και ένα τρίτο δυστυχώς θα αλλοιωθεί… αυτοί που θα προχωρήσουν στα εμβόλια. Θα έχουμε μια τρομακτική ανθρώπινη μετάλλαξη, που θα δείχνει πιο πολύ τον άνθρωπο σαν ανθρωποειδές, παρά σαν άνθρωπο. Πιο πολύ σαν ανθρωποειδές, παρά σαν άνθρωπο! Να τα θυμάστε αυτά. Τότε θα γίνουν πράγματα και θαύματα.  

Όμως, σας λέω τι θα γίνει με τους δικούς μας κληρικούς. Δεν αναφέρομαι στους πολιτικούς. Εκεί θα συμβούν άλλα πράγματα.

-Και πείτε μου λίγο, είπατε, είπατε, άρα, άρα εδώ ένα κομμάτι είναι μια μεγάλη παγκόσμια ασθένεια. Και οι άλλες δύο καταστροφές; 

- Η παγκόσμια ασθένεια θα είναι συνέπειες αυτού, αλλά και κάτι καινούργιου που θα έρθει, το οποίο έχει σχέση, το οποίο θα έχει σχέση με αυτά που θα μας βάλουν μέσα μας. Υπάρχουν μέσα μας ήδη και θα βάλουν και άλλα και θα έχει απόλυτη σχέση με το μεταλλαγμένο ίντερνετ. Όπως έχουμε μεταλλαγμένο άνθρωπο, θα έχουμε και μεταλλαγμένο ίντερνετ. Το ίντερνετ μια μέρα θα πέσει με διάφορες ψεύτικες αιτίες, για να ετοιμαστεί σε αυτό, που θα είναι πλέον αμφίδρομη σχέση ανθρώπου και ίντερνετ, μέσα από αυτά που έχουν περάσει μέσα στο σώμα μας.

-Μάλιστα, εξάρτηση δηλαδή.   

-Αυτό το ίντερνετ θα μπορεί να ελέγχει πλέον τη ζωή μας, εμείς να ελέγχουμε μέσα από το ίντερνετ αυτά που θέλουμε και αυτό θα ελέγχει μέσα από αυτά που έβαλαν μέσα μας, αυτό που θέλει εκείνο. Τότε οι άνθρωποι θα έχουν μπει σε μια μεγάλη παγκόσμια φυλακή άνευ προηγουμένου, που δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Και όλα αυτά τα πιόνια που βλέπετε στον αέρα, στις ηγετικές θέσεις, είναι άτομα αναλώσιμα, τα οποία οι ίδιοι αυτοί οι υψηλοδαίμονες άνθρωποι, που τα έχουνε βάλει στις θέσεις αυτές, για να προωθήσουν τα σχέδια τους, οι ίδιοι αυτοί, σαν αναλώσιμα πιόνια θα τα κατεδαφίσουν, για να υπερασπιστούν δήθεν πάλι την ανθρωπότητα, για να ξεγελάσουν για άλλη μια φορά την ανθρωπότητα.

Γι’ αυτό, ας μην γελούν όλοι αυτοί που προωθούν τα σχέδια των σατανιστών, γιατί οι ίδιοι θα πέσουν πρώτοι μέσα. Να το θυμάστε αυτό.

-Πείτε μου πάτερ Ελπίδιε λίγο, για αυτά, τα σχολιάσατε κι εσείς, τα παράταιρα καιρικά φαινόμενα, βλέπουμε και παράκαιρα καιρικά φαινόμενα, ακόμα και στην χώρα μας, δηλαδή, φέτος ακούσαμε για χειμαροπαγετώνες, για αστραπές και…

-Αυτά δεν είναι τίποτα. Είναι απλά προοίμια.

-Ναι, μετασεισμούς έχουμε πάρα πολλούς. Όλα αυτά είναι προοίμια;

-Ούτε αυτά είναι τίποτα.

-Τίποτα.

-Αυτά που θα συμβούν, τα άλλα, θα είναι πολύ πιο δύσκολα. Υπόγεια ηφαίστεια θα εκραγούν σε τέτοιο σημείο, που θα αλλάξει η δομή της γης. Σημειώστε αυτές τις λέξεις:  Θα αλλάξει η δομή της γης. Η Αμερική θα υποστεί τέτοιες φοβερές, τέτοιες φοβερές εναλλαγές, που θα την κλαις. ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ! ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ! Να τα θυμάστε αυτά, γιατί άφησε την καρδιά της να λατρέψει τον σατανά και ο ίδιος ο σατανάς τώρα θα την καταστρέψει.

Το ίδιο θέλουν αυτοί τώρα να κάνουν μέσα σε μια παγκόσμια καταιγίδα πολέμων. Αλλά είναι το θέλημα του Θεού αυτή τη στιγμή, το θέλημα του Θεού και δεν αλλάζει με τίποτα αυτό, να το θυμάστε.

Η Ρωσία θα είναι το πρώτο, το πρώτο από τα τρία τελευταία βασίλεια αυτού του κόσμου, αυτής της μορφής του κόσμου, για να κυριολεκτήσω. Και έχει την δύναμη και την εξουσία πλέον από τον Θεό να γίνει ο Αντίχριστος του Αντίχριστου.

Και ενώ η Αμερική νομίζει ότι τώρα θα κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο καταστρέφοντας την Ρωσία, δεν έχει καταλάβει ότι έχει ανοίξει πλέον τον τάφο της. Όλες αυτές οι οπισθοχωρήσεις, οι υπαναχωρήσεις που κάνουν δεν είναι τίποτα, παρά μια πιο προσεγμένη προσπάθεια να κερδίσουν τον πόλεμο οι Αμερικάνοι, αλλά δεν θα γίνει έτσι.                 

Ο πόλεμος που ήδη ξεκίνησε από τη Συρία, που ήτανε το ένα άκρο του τόξου, τώρα θα μεταφερθεί στο άλλο άκρο του τόξου, που είναι η Βόρεια Ευρώπη. Και όταν λέω Βόρεια Ευρώπη, δεν αναφέρομαι σε έναν πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, που νομίζουνε ότι την Ουκρανία θα την καταστρέψει η Ρωσία. Η Ουκρανία είναι ένα κομμάτι της Ρωσίας, γιατί εκεί χτυπάει η καρδιά της Ρωσίας, στο Κίεβο. Το ξέρουν και οι Ρώσοι, το ξέρουν και οι Ουκρανοί, οι Ρώσοι-Ουκρανοί.

Γι’ αυτό και οι Γερμανοί προσπάθησαν να βάλουν ανθρώπους δικούς τους να κυριαρχήσουν μέσα από την Ουνία και μέσα από τις προτεσταντικές τους αντιλήψεις, με δικούς τους προέδρους και δικά τους πολιτικά πιόνια, για να μπορούν να αποκόψουν την Ουκρανία από την Ρωσία. Αυτό όμως δεν είναι εφικτό, παιδί μου. Ούτε οι Άγιοι της Ρωσίας και της Ουκρανίας δεν θα το επιτρέψουν.  

Γι’ αυτό, οι ίδιοι οι Ουκρανοί θα χαιρετήσουν τον ερχομό της Ρωσίας, την φαινομενική επίθεση της Ρωσίας. Εάν η Ρωσία χτυπήσει την Ουκρανία, είναι σα να χτυπά τον εαυτό της, γι’ αυτό δε θα γίνει έτσι όπως νομίζουμε. Πόλεμος πάνω από την Ουκρανία θα γίνει με τα νατοϊκά αεροπλάνα, αλλά θα ηττηθούνε.

-Εμπλοκή της Κίνας βλέπετε;

-Θα ηττηθεί το ΝΑΤΟ. Εκείνο που βλέπω σαν καταστροφή, είναι τις Σκανδιναβικές χώρες. Δυστυχώς και κάποιες χώρες, που θα κάνουν το ολέθριο λάθος, να νομίζουν ότι οι Αμερικάνοι θα τους σώσουν. Οι Αμερικάνοι θα τους βάλουν απλά στο κόλπο, να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, και μετά θα τους αφήσουν.

Γι’ αυτό όλα τα μικρά κράτη, που θα μπουν σε αυτό τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, να θυμούνται ότι είναι ανόητο ένα σκυλάκι να τα βάζει με μία αρκούδα. Το μόνο που θα μπορούσα να συμβουλεύσω όλους εκείνους τους ανθρώπους, όπως έκανα και χθες, όταν πήρανε από την Ρουμανία τηλέφωνο και με ρωτούσανε:

«Πάτερ μου, τι να κάνουμε εμείς», μου λένε οι Ρουμάνοι, «σε αυτόν τον πόλεμο με την Ουκρανία και την Ρωσία;»

Τους είπα μια κουβέντα, αυτήν που θα έλεγα και στην πατρίδα μου.

«Προσπαθήστε να θυμηθείτε τι κάνει κάποιος, αν θέλει να σωθεί από μία αρκούδα. Πέφτει κάτω και κάνει τον πεθαμένο. Η αρκούδα δεν του κάνει κακό».

-Δεν τον ενοχλεί. Δεν τον ενοχλεί. Πατέρα…

-Εάν δεν κρατήσετε ουδετερότητα, είπα στην Ρουμανία, εάν δεν κρατήσετε ουδετερότητα, θα καταστραφείτε. Αλλά, δυστυχώς, αυτή την ουδετερότητα, δεν θα την κρατήσουνε (όλα τα κράτη). Δεν θα ονομάσω κράτη τα οποία θα καταστραφούν. Δεν θα ονομάσω κράτη, γιατί δεν θέλω αυτή τη στιγμή να χρησιμοποιήσουνε αυτά τα λόγια, τα κράτη εκείνα που θα πάθουν μεγάλη ζημιά. Αλλά βλέπω μεγάλη καταστροφή σε πολλά κράτη. Λυπούμαι την Σκανδιναβία που θα καταστραφεί, γιατί θα πειστεί από τους Αμερικάνους, να πάρουν θέση εναντίον της Ρωσίας. Λυπούμαι την Γεωργία, που θα πάρει θέση υπέρ του ΝΑΤΟ. Λυπούμαι την Βουλγαρία και την Λετονία και όλα αυτά τα μέρη που θα πάρουν δυστυχώς την θέση των Αμερικανών.

Είναι προτιμότερο, εάν έχουν λίγο εξυπνάδα, είναι προτιμότερο να λουφάξουν και να μείνουν ουδέτεροι. Να μην πάρουν την θέση κανενός, ούτε των Ρώσων, ούτε των Αμερικανών, εάν θέλουν να σωθούνε.

Το ίδιο όμως κι εμείς.  Εάν κάνουμε το ολέθριο λάθος θα εμπλακούμε σε έναν πόλεμο, που θα γίνει με αστραπιαία ταχύτητα και με νέα όπλα που δεν έχετε ξαναδεί. Η Ρωσία είναι από το Θεό ορισμένη, έχει οριστεί από τον Θεό, να καταστρέψει το κράτος της Αμερικής αυτή την στιγμή. Έχει οριστεί να καταστρέψει το σατανικό κράτος της Ευρώπης και Αμερικής που έχει δηλώσει υποταγή στο σατανά.

-Πατέρα μου…

-Μετά από εκεί, μετά από εκεί να ξέρετε ότι, ο πρόδρομος πλέον, ο αληθινός πρόδρομος του Αντίχριστου, θα είναι η Κίνα. Η οποία Κίνα θα είναι το υπόδειγμα της τέλειας υποταγής και της παγκόσμιας φυλακής, που θέλει να επιβάλλει ο διάβολος στους ανθρώπους και θα το επιτύχει αυτό. Γι’ αυτό ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί.

Και θα μπορούσα να πω και κάτι άλλο. Όσοι θέλουν να το παίξουν μάγκες, ας συνεχίσουν να μιλάνε και να λένε όλες αυτές τις αηδίες που λένε μέχρι τώρα που ακούω. Αν, όμως, θέλουν να είναι λογικοί άνθρωποι, πιο καλά να προσευχηθούνε. Γιατί  η επόμενη μέρα θα είναι πολύ σκληρή. Μία επόμενη μέρα που δεν θα έχουμε τρόφιμα. Μία επόμενη μέρα που οι αρρώστιες δεν θα έχουν φάρμακα. Μία επόμενη μέρα που η ραδιενέργεια, η μόλυνση του περιβάλλοντος, δεν θα έχει τρόφιμα.

Αντιλαμβάνεστε, αγαπητέ μου Στέφανε, γιατί πονάει η καρδιά μου, για αυτά που βλέπουν τα μάτια μου;

-Πείτε μου λίγο, πατέρα, μια τελευταία ερώτηση, γιατί με πιέζει πάρα πολύ και ο χρόνος. Σε αυτή την πολύ δύσκολη και δυστοπική μελλοντική κατάσταση που μας περιγράψατε, ο ρόλος του Πάπα, που τον είχαμε εδώ κιόλας στην Ελλάδα πριν από λίγες μέρες, ποιος θα είναι;

- Ο Πάπας αυτός, παιδί μου, ορίστηκε για να προχωρήσει την Εκκλησία σε ένα σοβαρό ατόπημα. Δεν θα είναι μόνιμα αυτός. Δεν θα είναι μόνιμα αυτός. Θα αναγκαστούν πάλι να τον βγάλουνε, για να εξισορροπήσουν λίγο τις ανησυχητικές σχισματικές  τάσεις που θα δημιουργηθούν μέσα στον Καθολικισμό, οι οποίες όμως τάσεις θα νομιμοποιηθούν στο μέλλον και θα διαφοροποιηθούν σε δυο μορφές Εκκλησίας. Σε αυτές που θα φαίνονται και σε αυτές που θα κρύβονται.

-Μάλιστα. Μάλιστα! Πατέρα Ελπίδιε, θέλω θερμά να σας ευχαριστήσω για ακόμα μία πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα. Την ευχή σας. Την ευχή σας.  

-Ο Θεός να σας ευλογεί όλους παιδί μου και προσεύχεστε ώστε στην επόμενη μέρα να μην δείτε αυτά, που δεν θέλω να βλέπει κανένας.

-Μακάρι. Μακάρι. Το είπατε και μόνος σας, μακάρι να βγείτε εσείς ψεύτης και να μην γίνει τίποτα.

-Αμήν.

-Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Να είστε καλά. Γεια σας.

-Σας ευχαριστώ πολύ, παιδί μου. Ο Θεός μαζί σας να είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: