Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

50. Χριστιανική αντίσταση στις πονηριές του Αντίχριστου


-Πατέρα, τι πιστεύετε για τις νέες ψηφιακές ταυτότητες και το νέο ψηφιακό νόμισμα, που θέλουν να επιβάλλουν τώρα όλα τα κράτη στους ανθρώπους;

-Όλα αυτά, παιδί μου, είναι η αρχή της ψηφιακής φυλακής που ετοιμάζει με πολλή πονηριά ο Αντίχριστος για όλους τους ανθρώπους, στα έσχατα χρόνια που ζούμε. Η παγκόσμια κυριαρχία του Αντίχριστου στηρίζεται ακριβώς πάνω στον ψηφιακό έλεγχο και την ψηφιακή φυλακή του κάθε ανθρώπου.

Μόνο αυτός που ξέρει τα πάντα για κάποιον, μπορεί να τον εκβιάζει, να τον ελέγχει και να τον αναγκάζει να κάνει ό,τι τον διατάζει. Γι’ αυτό η  ψηφιακή ταυτοποίηση κάθε ύπαρξης πάνω στον πλανήτη είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση του Αντίχριστου

Η ψηφιακή ταυτότητα με όλα τα προσωπικά μας στοιχεία και το ψηφιακό νόμισμα αυτόν το σκοπό εξυπηρετούν. Η ψηφιακή ταυτότητα με όλα τα προσωπικά μας στοιχεία θα είναι τα μάτια του Αντίχριστου, με την οποία αυτός θα ξέρει τα πάντα για μας, ενώ το ψηφιακό νόμισμα θα είναι το πιο δυνατό όπλο του Αντίχριστου με το οποίο θα μας εκβιάζει, αφού χωρίς χρήματα κανείς δεν μπορεί να ζήσει.  

Με λίγα λόγια, η ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό νόμισμα θα είναι τα δύο πόδια του ψηφιακού τέρατος, που γεννιέται τώρα με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Όταν αυτό ολοκληρωθεί και τελειοποιηθεί, θα κατασπαράξει όλο τον κόσμο, κλείνοντας όλους τους ανθρώπους στην πιο φριχτή φυλακή που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα!  

Ωστόσο, θα πρέπει εδώ να τονίσω και να επισημάνω, ότι ο απώτερος στόχος του Αντίχριστου δεν είναι απλά να κυβερνήσει όλο τον κόσμο σαν παγκόσμιος ηγέτης, αλλά κάτι πολύ πιο μεγάλο και πιο δυνατό. Θέλει να κάνει στους ανθρώπους ό,τι έκανε και ο πατέρας του ο Εωσφόρος στους αγγέλους, που όσοι τον ακολούθησαν έγιναν δαίμονες.

Θέλει, δηλαδή, να πάρει και να υποτάξει ολοκληρωτικά τις ψυχές των ανθρώπων στην δική του απόλυτη δικαιοδοσία και να τους μετατρέψει από ανθρώπους σε ανθρωποδαίμονες.

Αυτό, όμως, δεν μπορεί να το κάνει μόνο με την ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό νόμισμα. Αυτά τα δύο είναι απλά τα απαραίτητα εργαλεία με τα οποία θα εξαναγκάσει τον καθένα να κάνει το τρίτο και πιο σημαντικό βήμα με το οποίο θ’ αρχίσει η μετάλλαξη του ανθρώπου σε τερατογενές ανθρωπόμορφο ρομποτικό μηχανισμό και τέλος σε ανθρωποδαίμονα.  

-Πώς μπορεί να το πετύχει αυτό;

-Κάθε ιστός και κάθε κύτταρο του ανθρώπου, και γενικά το ανθρώπινο DNA, έχει  μέσα του, από την ημέρα που μας δημιούργησε ο Θεός, την θεϊκή Πνοή του Αγίου Πνεύματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το καθετί πάνω μας να λειτουργεί σαν προεπιλογή, προσέξετε, σαν προεπιλογή, με βάση τη θεϊκή νοημοσύνη, όπως ο ίδιος ο Θεός το θέσπισε από την αρχή της δημιουργίας μας.   

Την θεϊκή αυτή προεπιλογή του Θεού, να λειτουργεί δηλαδή το σώμα και η ψυχή μας με βάση την θεϊκή βούληση και επιθυμία, δεν μπορεί κανείς εύκολα να την αλλοιώσει ή να την αλλάξει, εκτός από τον ίδιο τον άνθρωπο. Μόνο εμείς οι ίδιοι, με την δικιά μας θέληση και επιθυμία, μπορούμε να αλλάξουμε την προεπιλογή αυτή, χρησιμοποιώντας με λάθος τρόπο το μεγάλο δώρο της ελευθερίας που μας έδωσε ο Θεός κατά την δημιουργία μας.  

Πάνω στο θεϊκό δώρο της ελευθερίας εξάλλου, που είχε δώσει ο Θεός και στους αγγέλους, στηρίχτηκε ο Εωσφόρος, για να πετύχει την εκούσια απόφαση των αγγέλων να τον ακολουθήσουν και να τους μετατρέψει έτσι από αγγελικές υπάρξεις σε δαιμονικές οντότητες.

Το ίδιο ακριβώς θέλει τώρα να κάνει ο Εωσφόρος, στα έσχατα αυτά χρόνια που ζούμε, μέσα από τον σατανικό του γιο, τον Αντίχριστο, και να πετύχει την μετάλλαξη των ανθρώπων σε ανθρωποδαίμονες. Σαν όπλο θέλει να χρησιμοποιήσει το μεγάλο δώρο της ελευθερίας που μας έδωσε ο Θεός, ώστε μόνοι μας και με την θέληση μας να τον πιστέψουμε, να τον εμπιστευθούμε και, υπακούοντας απόλυτα σ’ αυτόν, να κάνουμε ό,τι εκείνος θα μας λέει. Έτσι, θα μας κάνει τελείως δικούς του και θα μας μετατρέψει σταδιακά σε ανθρωποδαίμονες. 

Στον όλο αυτό σχεδιασμό του Εωσφόρου υπάρχει ωστόσο ένα σοβαρό και, κατά κάποιο τρόπο, αξεπέραστο πρόβλημα για τον σατανά. Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο πνεύμα, όπως ήταν οι άγγελοι, έχει και σώμα. Έτσι, για να κερδίσει ολοκληρωτικά ο Εωσφόρος τον άνθρωπο, πρέπει να υποτάξει στο δικό του σατανικό θέλημα και το σώμα και την ψυχή του ανθρώπου.  

Το ανθρώπινο όμως σώμα το έφτιαξε με τέτοιο τρόπο ο Θεός, ώστε όπως τα τσόφλια προστατεύουν τους καρπούς στα δέντρα, έτσι και αυτό να προστατεύει κατά κάποιο τρόπο την πολύτιμη ψυχή μας, και να ενεργεί πάντα κάτω από την θεϊκή νοημοσύνη, ώστε καμιά εξωτερική επέμβαση να μη μπορεί εύκολα και απόλυτα να μεταλλάξει την φύση και την ενέργεια κάθε ιστού και κυττάρου του σώματος μας. Γι’ αυτό και το νευρικό μας σύστημα, που είναι, όπως λένε οι επιστήμονες, ο εγκέφαλος του ανθρώπινου σώματος, καθώς και το ανθρώπινο DNA, δεν μπορούσε κανείς μέχρι σήμερα εύκολα να το αλλοιώσει ή να το μεταλλάξει.

Ωστόσο, η εμφάνιση της τεχνητής νοημοσύνης έδωσε νέες ευκαιρίες στους επιστήμονες, να πετύχουν πολλούς προόδους πάνω στον τομέα αυτό, ώστε να πιστεύουν υπερήφανα ότι πολύ σύντομα θα μπορέσουν να παραβιάσουν την θεϊκή νοημοσύνη του ανθρώπινου DNA, κάνοντας το να υποτάσσεται όχι πλέον στις εντολές της θεϊκής νοημοσύνης, αλλά στις εντολές της δικής τους τεχνητής νοημοσύνης.

Σαν πρώτη ενέργεια, προκειμένου να εκτροχιάσουν την θεϊκή νοημοσύνη από το ανθρώπινο σώμα και να την αντικαταστήσουν σταδιακά από την δική τους τεχνητή νοημοσύνη, θα είναι να ελέγξουν όσο το δυνατόν πληρέστερα το ανθρώπινο νευρικό σύστημα, που είναι, όπως είπαμε, ο εγκέφαλος του υλικού μας σώματος και να προκαλέσουν «σύνδρομο νευρολογικής εκφύλισης».  

Αυτό θα προκαλέσει πρωτοφανή ζημιά στο ανθρώπινο σώμα με τρομαχτικές επιπτώσεις στον τρόπο σκέψης του νου και κατ’ επέκταση στην ψυχική ισορροπία του ανθρώπου. Από τη ζημιά που θα δεχτεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος, θα διαταραχτεί η ισορροπία της θεϊκής λογικής στο ανθρώπινο νευρικό σύστημα και γενικά στο ανθρώπινο DNA και θα  ξεκινήσει σταδιακά η υπαρξιακή μετάλλαξη του ανθρώπου σε μια άλλη μορφή ανθρώπου, όπου η τεχνητή νοημοσύνη θα κυριαρχεί και θα κατευθύνει πλήρως το νέο αυτό ανθρωποειδές μόρφωμα.

Βασικό εργαλείο, για την επίτευξη του σατανικού αυτού έργου, θα είναι η νέα εφεύρεση της τεχνολογίας των νανοσωματιδίων. Η σημαντική αυτή εφεύρεση των νανοσωματιδίων σε συνδυασμό με τις συχνότητες των ραδιοκυμάτων, θα αποτελούν τον κεντρικό άξονα όλων των επιστημονικών προσπαθειών, για την διαμόρφωση και τον πλήρη έλεγχο του ανθρώπινου σώματος, αλλά και κάθε σκέψης, απόφασης και ενέργειας του ανθρώπου.

Οι συχνότητες είναι ήδη ευρέως γνωστές εδώ και πολλά χρόνια, αφού χρησιμοποιούνται σε πλήθος εφαρμογές, όπως είναι η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα κινητά τηλέφωνα, οι δορυφόροι, οι πύραυλοι, οι ιατρικές διαγνώσεις και άλλα. Το καινούριο σ’ αυτή την υπόθεση είναι η καταπληκτική εφεύρεση των νανοσωματιδίων.

-Τί είναι τα νανοσωματίδια;

-Τα νανοσωματίδια είναι μικροσκοπικοί ρομποτικοί μηχανισμοί και αποτελούν αυτή τη στιγμή την κορυφαία εφεύρεση του ανθρώπου.

Δημιουργήθηκαν μέσω μιας μυστικής διαδικασίας κατασκευής, που παραμένει απόλυτα μυστική από την πενταρχία του σκότους, που ελέγχει αυτή τη στιγμή όλο τον πλανήτη και όλους εκείνους τους κορυφαίους μυστικούς επιστήμονες που τα έχουν εφεύρει.

Τα νανοσωματίδια έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύουν μέσα από το αίμα σε όλο το ανθρώπινο σώμα και με φανταστική ακρίβεια να εκτελούν προγραμματισμένες εντολές, καθώς και να  αλληλοεπιδρούν με κύτταρα, ιστούς και DNA.

Είναι νανορομπότ υψηλής τεχνολογίας, γι’ αυτό και μπορούν από μόνα τους να ανασυγκροτούνται, να αυτοπρογραμματίζονται και να μπορούν να σχηματίζουν αυτόνομους ρομποτικούς μηχανισμούς, ανάλογα με το έργο για το οποίο έχουν προγραμματιστεί να κάνουν.

Τους ρομποτικούς αυτούς μηχανισμούς των νανοσωματιδίων θα χρησιμοποιήσουν με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης σατανικοί επιστήμονες, προκειμένου να πετύχουν καθετί στο ανθρώπινο σώμα να μην ενεργεί πλέον κάτω από την θεϊκή νοημοσύνη, αλλά με βάση τις εντολές της τεχνητής νοημοσύνης, την οποίαν αυτοί οι ίδιοι θα κατευθύνουν.

Έτσι, θα μπορέσουν σταδιακά να ελέγξουν το ανθρώπινο πνεύμα και να μετατρέψουν το ανθρώπινο σώμα από υπέροχο δημιούργημα του Θεού σε μια μορφή ρομποτικού σώματος, που θα ενεργεί σύμφωνα με τις εντολές του εκάστοτε αφεντικού του.

Εντύπωση μου προκαλούσε τώρα τελευταία το γεγονός ότι, όποτε έκανα εξορκισμούς σε κάποια δαιμονισμένα παιδιά, ο σατανάς φώναζε με το στόμα τους και έλεγε ότι σε λίγο θα κάνει όλους τους ανθρώπους ρομπότ, για να τους εξουσιάζει. Αυτό το επαναλάμβανε συνέχεια, λες και ήθελε να εμπεδώσουμε καλά τι πρόκειται σε λίγο να συμβεί.

Άλλες φορές πάλι αποκάλυπτε πόσο ξεγέλασε όλους, ακόμα και την Εκκλησία, που τον πίστεψαν και κάνουν το θέλημα του, ώστε να ξεχάσουν ακόμα και αυτά που είπε ο άγιος Παΐσιος για όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα.

-Με ποιο τρόπο θα μπορέσουν να βάλουν τα νανοσωματίδια μέσα στο σώμα μας;

-Με πολλούς τρόπους. Κυρίως όμως, μέσα από ενέσιμα φάρμακα που θα εξαναγκάσουν όλους τους ανθρώπους να τα πάρουν σε καιρούς κατευθυνόμενης πανδημίας.

Γι’ αυτό η ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό νόμισμα θα γίνουν σύντομα τα πιο κατάλληλα εργαλεία επιβολής των σατανικών τους προθέσεων, προκειμένου να εξαναγκάσουν όλο τον κόσμο, όλο τον πλανήτη, να πάρει τα καταραμένα, δήθεν θεραπευτικά φάρμακα, με τα οποία θα πλημμυρίσουν στην κυριολεξία το σώμα των ανθρώπων με τα ρομποτικά αυτά νανοσωματίδια.  

Τέτοια νανοσωματίδια θα περιέχουν σε λίγο όλες οι τεχνητές τροφές που θα παράγονται σε δικά τους εργοστάσια. Γι’ αυτό και ο απώτερος σκοπός τους τώρα είναι με δόλιες προφάσεις και με υποχρεωτικά νομοθετήματα να καταστρέψουν κάθε φυσική καλλιέργεια και εκτροφή ζώων, για να μπορούν μόνο αυτοί να παράγουν στα δικά τους εργοστάσια κάθε μορφή τροφής, που θα έχει ανάγκη ο άνθρωπος για να ζήσει.

Η φυσική γεωργία και η κτηνοτροφία θα γίνουν σε λίγο παρελθόν και θα πολεμηθούν βίαια, ώστε ο άνθρωπος να τρώει αναγκαστικά μόνο ό,τι αυτοί θα του προσφέρουν, αλλά  και όποτε θα θέλουν να του τα δώσουν.

-Γιατί λέτε ότι θα μας δίνουν φαγητό, όποτε αυτοί θα θέλουν;

-Γιατί με τις ψηφιακές ταυτότητες και το ψηφιακό χρήμα, που αυτοί θα ελέγχουν και που όλοι εμείς θα έχουμε πάρει, θα μπορούν να αποκλείουν από κάθε αγορά όποιον δεν θα υπακούει απόλυτα στις δικές τους εντολές. Το ξαναλέω και το τονίζω: Όποιος δεν θα συμβιβάζεται με τις δικές τους σατανικές επιλογές, θα τον αποκλείουν από κάθε μορφή χρηματικής ψηφιακής συναλλαγής και ο άνθρωπος αυτός θα είναι σαν να μην υπάρχει. 

Αν αυτό δεν λέγεται ψηφιακή φυλακή του ανθρώπου, τότε πώς θα πρέπει να ονομάσουμε όλο αυτό το άθλιο έργο του Αντίχριστου και των οπαδών του;

Είναι απόλυτη ανάγκη να κατανοήσουμε όλοι μας την κρισιμότητα της κατάστασης και να αναλάβουμε υπεύθυνα την υπεράσπιση της ανθρώπινης μας ύπαρξης. Είναι ανάγκη όλοι ανεξαιρέτως να αντισταθούμε στα πονηρά αυτά έργα του Αντίχριστου, αν θέλουμε, βέβαια, να παραμείνουμε άνθρωποι ελεύθεροι, όπως μας έκανε ο Θεός, και να μην καταντήσουμε τα κατοικίδια ζώα των σατανικών ηγετών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

-Εμείς πώς μπορούμε να αντισταθούμε σε όλα αυτά τα πονηρά σχέδια του Αντίχριστου;

-Μόνο με την χάρη και την δύναμη του Αγίου Πνεύματος. Ο Εωσφόρος είναι πνεύμα κακό και σκοτεινό, γι’ αυτό και το μόνο που φοβάται, επειδή διαλύει και καταστρέφει το σκοτάδι του, είναι η χάρις και η δύναμη του Αγίου Πνεύματος του Θεού, που είναι το απόλυτο Φως.

Το ξανατονίζω: Ο Εωσφόρος είναι πνεύμα κακό και σκοτεινό, γι’ αυτό και το μόνο που φοβάται, επειδή διαλύει και καταστρέφει το σκοτάδι του, είναι η χάρις και η δύναμη του Αγίου Πνεύματος του Θεού, που είναι το απόλυτο Φως.

Την χάρη αυτή, παιδί μου, και την δύναμη του αγίου Πνεύματος την παίρνουμε εμείς οι Χριστιανοί από τρεις βασικές πηγές, που είναι πολύ δυνατές στον πόλεμο κατά του σατανά. Χωρίς αυτές τις τρεις είναι σχεδόν αδύνατη η προστασία και η σωτηρία μας από κάθε δαιμονική επίθεση και επίδραση και τώρα, αλλά και στα έσχατα αυτά χρόνια του Αντίχριστου που ξεκίνησαν.

-Ποιες είναι αυτές οι τρεις πηγές;

πρώτη πηγή είναι η προσευχή και είναι διαθέσιμη στον κάθε άνθρωπο ανά πάσα στιγμή. Αν και είναι η πρώτη και βασική πηγή που μας ενώνει με τον Θεό, λίγοι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν την μεγάλη δύναμη και αξία της. Μοιάζει σαν το οξυγόνο που υπάρχει στον αέρα και που χωρίς αυτό δεν μπορεί κανείς άνθρωπος να ζήσει.

Όπως ένα λαμπατέρ για να ανάψει και να δώσει φως πρέπει οπωσδήποτε να συνδεθεί με το ρεύμα, έτσι και εμείς κάθε φορά που σηκώνουμε την ψυχή μας στον ουρανό για να προσευχηθούμε, είναι σαν να βάζουμε το λαμπατέρ της ψυχής μας στην πρίζα του Θεού, για να περάσει μέσα από αυτήν η χάρις του αγίου Πνεύματος και να λάμψει έτσι η ψυχή μας από το θεϊκό Του Φως.

Τότε διαλύονται τα σκοτάδια της ψυχής μας, φαίνονται καθαρά οι επιθέσεις του σατανά και μας υποδεικνύεται με τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος ο πιο σωστός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε με σύνεση και σοφία κάθε δυσκολία και κάθε πρόβλημα που θα συναντάμε στην επίγεια ζωή μας.  

Αλλοίμονο στον άνθρωπο που αγνοεί την δύναμη της προσευχής ή δεν θέλει να προσεύχεται. Εύκολα μπορεί να παρασυρθεί στα σκοτεινά μονοπάτια της αμαρτίας και να αιχμαλωτιστεί από τα πονηρά δαιμόνια. Γι’ αυτό και ο μεγαλύτερος πόλεμος του σατανά σε μια ψυχή είναι να την κάνει να μην θέλει να προσεύχεται.

Ένας άλλος σημαντικός λόγος που είναι αναγκαία η προσευχή στα έσχατα αυτά χρόνια που ζούμε, είναι ότι, κάθε φορά που προσευχόμαστε η χάρις του Αγίου Πνεύματος δημιουργεί γύρω από το σώμα και την ψυχή μας μια αόρατη πνευματική ασπίδα προστασίας, κάτι σαν αντιραντάρ, που δεν επιτρέπει στις δαιμονικές συχνότητες επηρεασμού του νου και του σώματος να υπερισχύσουν και να μας υποτάξουν στο κακό.   

Πλήθος θα είναι τα θαυμαστά εκείνα γεγονότα που θα συμβαίνουν εν ώρα προσευχής στους ευσεβείς ανθρώπους στα σκοτεινά χρόνια που θα κυβερνά τον κόσμο ο Αντίχριστος. Η προσευχή που θα βγαίνει από τα βάθη της καρδιάς και θα γίνεται με πολλή αγάπη στον Θεό, θα λειτουργεί με τέτοιο θαυμαστό τρόπο, που θα μας κάνει αόρατους στα μάτια των εχθρών και στα ανιχνευτικά μηχανήματα του Αντίχριστου.

Οι επιστήμονες λένε πως το καθετί εδώ στη γη έχει μια συγκεκριμένη συχνότητα με την οποία αυτή ενεργεί και αναγνωρίζεται από ειδικά μηχανήματα. Οι συχνότητες αυτές λέγονται και ραδιοκύματα, και, ανάλογα με την ένταση ή τη μορφή της ενέργειας τους, αν είναι δηλαδή αρνητικές ή θετικές, παράγουν σκοτεινές ή φωτεινές, μικρές ή μεγάλες κυματομορφές.

Κάθε λοιπόν προσευχή που θα γίνεται με πολλή αγάπη στο Θεό και θα έχει καλοσύνη και ευσπλαχνία στον συνάνθρωπο μας, θα είναι μια από τις πιο δυνατές σε ένταση παλμική συχνότητα που θα παράγει τρομακτική δύναμη φωτός, ικανής να διαλύσει και να καταστρέψει κάθε άλλη αρνητική και επικίνδυνη συχνότητα.

Γι’ αυτό πολλοί έβλεπαν τους αγίους μας να είναι τυλιγμένοι μέσα σε ένα θεϊκό φως. Ήταν η διαρκής προσευχή που έβγαινε με πολλή  αγάπη και λατρεία στο Θεό μέσα από την καρδιά τους και τους έκανε να λάμπουν από τη χάρη και το φως του Αγίου Πνεύματος. Αυτό ήταν που τρόμαζε και έδιωχνε μακριά τους τον σατανά.

Γι’ αυτό κανείς να μην υποτιμήσει την δύναμη του μεγάλου αυτού όπλου που μας χάρισε ο Θεός και να ξεκινήσουμε όλοι μας από τώρα να προσευχόμαστε με απλά λόγια στο Θεό.

Να λέμε στον Δημιουργό Θεό μας ότι είμαστε τα παιδιά Του και ότι Αυτός είναι ο δικός μας Ουράνιος Πατέρας. Να Του λέμε πως Τον αγαπούμε και ότι θέλουμε μόνο Αυτόν να εμπιστευόμαστε και μόνον Αυτόν να υπακούμε στο καθετί της επίγειας ζωής μας. Να του ζητάμε να μας κρατά πάντα από το χέρι, όπως κρατά μια μάνα το μικρό της παιδί, για να μη ξεφεύγουμε ποτέ από κοντά του και τρέχουμε πίσω από τις πονηριές του σατανά.

Λόγια απλά, μέσα από τα βάθη της παιδικής μας καρδιάς, που θα Τον κάνουν να μη μας αφήνει ποτέ μέσα από την δική Του στοργική αγκαλιά. Αυτά τα λίγα, όσον αφορά την πρώτη πηγή, το μεγάλο αυτό δώρο της προσευχής, που μας χάρισε ο Θεός.  

-Η δεύτερη μεγάλη πηγή ποια είναι;

δεύτερη μεγάλη πηγή, που μας κάνει δυνατούς και άτρωτους στον πόλεμο κατά του σατανά, είναι τα άγια Μυστήρια της Εκκλησίας μας. Η θεία Κοινωνία, το άγιο Ευχέλαιο, η ιερά Μετάνοια και Εξομολόγηση, καθώς και ο Αγιασμός του νερού, όλα αυτά είναι τόσο σημαντικά και τόσο αναγκαία για να προσκαλέσουμε και να διατηρήσουμε μέσα μας την χάρη και την δύναμη του Αγίου Πνεύματος, μέσα από τα οποία θα πολεμάμε γενναία κάθε σατανική επίδραση.

Με την θεία Κοινωνία βάζουμε τον ίδιο τον Χριστό μέσα στην καρδιά μας, για να μας σκεπάζει και να μας κρατά σφιχτά στη θεϊκή καρδιά Του. Τι πιο δυνατό μπορεί να έχει ένας άνθρωπος μέσα στην καρδιά του, από τον ίδιο τον Θεάνθρωπο Ιησού να λάμπει με το θεϊκό Του φως και να σκορπίζει κάθε ομίχλη και πονηρή ενέργεια του σατανά!

Η θεία Κοινωνία, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο κύριος στόχος πολέμου του Εωσφόρου και, στα έσχατα χρόνια του ίδιου του Αντίχριστου, όσο θα γίνεται θεία Λειτουργία στις Εκκλησίες και θα μεταλαμβάνουν οι Χριστιανοί το Σώμα και το Αίμα του Χριστού, δεν θα μπορέσει ποτέ ο Αντίχριστος να κυριαρχήσει μέσα στην Εκκλησία του Χριστού και να ηγηθεί της νέας παγκόσμιας δήθεν χριστιανικής Εκκλησίας, που ετοιμάζει με δόλο μέσω της Πανθρησκείας. 

Μόνο όταν θα καταφέρει να καταργηθεί η θεία Κοινωνία, το άγιο αυτό θεϊκό Μυστήριο της Εκκλησίας, μόνο τότε θα εισέλθει ο Αντίχριστος σαν ένδοξος νικητής στην Εκκλησία του Θεού, την οποίαν θα έχουν παραδώσει σ’ αυτόν υποτελείς στις σατανικές του επιθυμίες προδότες χριστιανοί Αρχιερείς.   

Στα έσχατα χρόνια της διακυβέρνησης όλου του κόσμου, όλου του πλανήτη, από τον σατανικό Αντίχριστο, πουθενά πλέον δεν θα γίνεται στους δήθεν χριστιανικούς ναούς η θεία Λειτουργία και οι Χριστιανοί δεν θα μπορούν να μεταλαμβάνουν.

Στα κρυφά, όπως παλιά στις κατακόμβες, μέσα σε σπίτια, σπηλιές, βουνά και όπου αλλού δεν θα μπορούν να τους εντοπίζουν τα μηχανήματα του Αντίχριστου, ευσεβείς ιερείς και Αρχιερείς θα τελούν μυστικά την θεία Λειτουργία, για να μεταλαβαίνουν κρυφά οι άγιοι χριστιανοί των εσχάτων χρόνων.

Τότε πολλοί χριστιανοί, που σήμερα είναι αδιάφοροι για την θεία Κοινωνία, θα κλάψουν γιατί, ενώ τώρα έχουν την ευκαιρία να πάρουν στην καρδιά τους τον μόνο αληθινό Χριστό, μένουν μακριά από την πηγή της ζωής.

Μακάριοι αυτοί που με πίστη, λατρεία και αγάπη προσέρχονται τώρα στη Θεία Κοινωνία για να γίνουν ένα με τον Χριστό και να καθαρίσουν με το άγιο Σώμα και Αίμα Του τις ψυχές τους!

Ένα άλλο επίσης σημαντικό Μυστήριο της αγίας μας Εκκλησίας, που βοηθά πολύ το σώμα και την ψυχή μας είναι, παιδί μου, και το άγιο Ευχέλαιο. Με αυτό προστατεύουμε το σώμα μας, αλλά και την ψυχή μας από τα πονηρά πνεύματα της ασθένειας, που ο σατανάς με ποικιλόμορφους τρόπους θα προσπαθεί να μας ταλαιπωρεί. Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με δύο τρόπους, είτε με επάλειψη πάνω στο άρρωστο σώμα μας, είτε καταπίνοντας λίγες σταγόνες από αυτό για θεραπεία εσωτερικών προβλημάτων.

Η κατάποση λίγων σταγόνων από το άγιο Ευχέλαιο θα είναι στα έσχατα χρόνια μια πολύ χρήσιμη και αναγκαία πράξη, επειδή δεν θα μπορούν οι Χριστιανοί να έχουν πρόσβαση σε αναγκαία φάρμακα, αλλά και γιατί πολλά από αυτά που θα τρώμε και θα πίνουμε θα είναι μολυσμένα από τον Αντίχριστο, για να μας έχει υποτεταγμένους σ’ αυτόν. 

Με το ιερό πάλι Μυστήριο της Μετάνοιας και Εξομολόγησης θα μπορούμε να καθαρίζουμε την ψυχή μας από τις αμαρτίες και τα δεσμά του σατανά, που δίνουν εξουσία στον Εωσφόρο και τον Αντίχριστο να μας κάνει ό,τι θέλει.

Κάθε αμαρτία που κάνουμε είναι για την ψυχή μας μια πνευματική πληγή, που όταν την επαναλαμβάνουμε διαρκώς, μετατρέπεται σε πάθος και γίνεται χωρίς να το αντιληφθούμε ένας τέλειος κρυψώνας του σατανά μέσα από τον οποίο μας πολεμά συνέχεια. Και όταν πετύχει να μας δέσει και να μας υποδουλώσει μέσα από το πάθος αυτό στο σατανικό του θέλημα, τότε πλέον παίρνει τρομαχτική εξουσία να κυβερνήσει την ψυχή μας, μέχρι να την κερδίσει τελείως και να την πάρει μαζί του στη φριχτή κόλαση. 

Όταν όμως πάμε με ταπείνωση και αληθινή μετάνοια, χωρίς δικαιολογίες, να εξομολογηθούμε στον ιερέα του Θεού τις αμαρτίες μας, τότε ο Χριστός με το Άγιο Του Πνεύμα αφ’ ενός μας συγχωρά και αφ’ ετέρου καταστρέφει κάθε δαιμονικό δεσμό που έφτιαξε πάνω μας ο σατανάς.   

Μια άλλη θεϊκή βοήθεια, που μπορεί επίσης να μας σκεπάζει και να μας ελευθερώνει από αόρατες εχθρικές σατανικές επιδρομές είναι και ο Αγιασμός των υδάτων. Αυτοί που εξορκίζουν σατανικά πνεύματα, γνωρίζουν πολύ καλά τον φόβο και τον τρόμο που προκαλεί ο αγιασμός στους δαίμονες, όταν αυτό πέφτει πάνω σε ανθρώπους που υποφέρουν από τα πονηρά δαιμόνια.

Όλοι οι Χριστιανοί πρέπει να έχουμε πάντα στο σπίτι μας αγιασμό και να ρίχνουμε λίγο από αυτόν, είτε στο νερό που πίνουμε, είτε στο φαγητό που τρώμε.

Ο αγιασμός των υδάτων γίνεται πάντα από τον ιερέα. Όταν, όμως, βρεθούμε κάπου και δεν έχουμε κανονικό αγιασμό, και είναι ανάγκη να ραντίσουμε κάτι με αγιασμένο νερό ή να πιούμε εμείς, τότε μπορούμε να κάνουμε μια προσευχή και να σταυρώσουμε ένα δοχείο με νερό στο όνομα της Αγίας Τριάδος. Η χάρις του Θεού, μέσα από την πίστη μας αυτή, αγιάζει, στην έκτακτη αυτή περίσταση, το νερό και φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αυτό το γνωρίζω προσωπικά, όταν με επισκέφτηκε κάποτε ένα δαιμονισμένο παιδί για να του κάνω εξορκισμούς. Όταν δίψασε και ζήτησε νερό να πιει, του έδωσε κάποιος που ήταν κοντά μου κανονικό νερό από τη βρύση. Όταν ξαναζήτησε νερό, του έδωσα εγώ να πιει νερό, αλλά από συνήθεια που έχω να σταυρώνω το νερό που πίνω, σταύρωσα πρώτα το νερό και μετά του το έδωσα. Δεν πρόλαβε να το πιει και άρχισε να ουρλιάζει το δαιμόνιο, ότι τον έκαψε αυτό που του έδωσα να πιει το παλικάρι! Αλλά και όταν με αυτό το νερό ράντισα το κεφάλι και το σώμα του, τα ίδια απελπισμένα ξεφωνητά άκουσα από τον σατανά.

Αυτά, όσον αφορά την δεύτερη πηγή αγιασμού μας, που εμπεριέχει τα πιο δυνατά όπλα κατά των δαιμόνων και όλων εκείνων των αντίχριστων μεθοδεύσεων με τα οποία θέλει ο Αντίχριστος να μας ελέγχει και να μας εξουσιάζει.

Θα το ξαναπώ: Αυτά, όσον αφορά την δεύτερη πηγή αγιασμού, που εμπεριέχει τα πιο δυνατά όπλα κατά των δαιμόνων και κατά όλων εκείνων των αντίχριστων μεθοδεύσεων με τα οποία θέλει ο Αντίχριστος να μας ελέγχει και να μας εξουσιάζει.

-Για την τρίτη πηγή, πατέρα, τι έχετε μας πείτε;

τρίτη πηγή, είναι επίσης πολύ σημαντική, γιατί σ’ αυτήν ανήκουν τα διάφορα ιερά χριστιανικά σύμβολα, όπως είναι ο Σταυρός του Χριστού και οι άγιες Εικόνες.

Ο Σταυρός του Κυρίου μας όταν γίνεται με πολύ σεβασμό και ευλάβεια, μας αγιάζει και μας προστατεύει από σατανικές επιδράσεις. Διαβάζουμε στους βίους των αγίων μαρτύρων ότι, όταν οι ειδωλολάτρες τους έδιναν να πιούν δηλητήρια για να τους σκοτώσουν και αυτοί έκαναν τον τίμιο σταυρό είτε πάνω τους, είτε πάνω στο δηλητήριο, τότε αυτό έχανε την καταστροφική του δύναμη και δεν μπορούσε καθόλου να τους βλάψει.

Ένα τέτοιο παράδειγμα έχουμε στην ιστορία του αγίου Γεωργίου, όταν ο μάγος Αθανάσιος του βασιλιά έφτιαξε ένα πολύ δυνατό δραστικό δηλητήριο και το έδωσε στον άγιο Γεώργιο να το πιεί. Όταν ο Γεώργιος  έκανε το σημείο του σταυρού πάνω στο δηλητήριο, εκείνο έχασε την δύναμη του και ο άγιος μας δεν έπαθε τίποτα. Αυτό προκάλεσε μεγάλο θαυμασμό και έκπληξη στο μάγο, που έγινε αμέσως μετά χριστιανός και πέθανε μαρτυρικά για τον Χριστό.   

Το ίδιο, όμως, τώρα πρέπει να κάνουμε όλοι εμείς οι Χριστιανοί στα έσχατα αυτά χρόνια που ζούμε. Πρέπει οπωσδήποτε να σταυρώνουμε ό,τι τρώμε και ό,τι πίνουμε, για να μη μπορούν να μας βλάψουν όλα αυτά τα νανοσωματίδια που θα βάζουν στα τρόφιμα και στο νερό οι σατανικοί ηγέτες του Αντίχριστου.

-Για τις άγιες εικόνες τί έχετε να μας πείτε;

-Οι άγιες εικόνες, παιδί μου, του Χριστού, της Παναγίας, των Αρχαγγέλων και των Αγίων μας έχουν επίσης μεγάλη δύναμη. Κάθε φορά που προσευχόμαστε μπροστά τους και ζητάμε την βοήθεια τους είναι κοντά μας οι ίδιοι οι άγιοι.

Πολλές φορές εγώ ο ίδιος, είδα προσωπικά σε εξορκισμούς κάποιους δαιμονισμένους να μην μπορούν να ακουμπήσουν ή να αγγίξουν έστω και για λίγο τις άγιες εικόνες! Ούρλιαζαν από φόβο τα δαιμόνια και έλεγαν ότι τους βασάνιζαν οι άγιοι. Τους βασάνιζαν οι άγιοι που ήταν ζωγραφισμένοι στις άγιες εικόνες. 

-Τί είναι αυτό, πατέρα, που κάνει να έχουν τόσο μεγάλη δύναμη οι προσευχές μας, τα άγια Μυστήρια και όλα τα χριστιανικά σύμβολα; Τί είναι, δηλαδή, αυτό που τρομάζει τόσο πολύ τα πονηρά πνεύματα;

-Είδες πως αποκάλεσες τα δαιμόνια; Τα είπες πονηρά πνεύματα. Είναι πνεύματα, και σαν πνεύματα δεν φοβούνται τίποτα άλλο εκτός από το Πνεύμα του Θεού. Το Άγιο Πνεύμα του Θεού είναι Αυτό που τους πολεμά, τους καίει και τους διώχνει μακριά μας. 

Αυτό γίνεται κάθε φορά που προσευχόμαστε ή μετέχουμε στα Άγια Μυστήρια του Θεού, ή κάνουμε κάποια καλή πράξη από τις εντολές του Θεού. Κυρίως όμως, όταν όλα αυτά τα κάνουμε με πολλή αγάπη στο Θεό, αλλά και με πολλή ταπείνωση. 

Η καρδιακή αγάπη στο Θεό και η βαθιά ταπείνωση μιας καρδιάς είναι τα δύο πιο δυνατά φτερά που κάνει μια ψυχή να πετάξει ψηλά μέσα στην αγκαλιά του Θεού, για να την πλημμυρίσει ο αγαπημένος μας Κύριος με την χάρη και την δύναμη του Αγίου Του Πνεύματος. 

Το Άγιο Πνεύμα πρέπει να είναι η Αρχή και το Τέλος κάθε πράξης μας σ’ αυτή τη ζωή, αν θέλουμε να είμαστε μόνιμα μέσα στην θεϊκή καρδιά του Ουράνιου Πατέρα μας. Αυτό πρέπει να ζητάμε νύχτα μέρα με πολύ πόθο και αγάπη, όπως οι ερωτευμένοι το ταίρι τους.

Αυτό εννοούσε ο Κύριος μας στην προσευχή του «Πάτερ ημών…», όταν λέμε «ελθέτω η βασιλεία Σου». Την ολόφωτη βασιλεία του Αγίου Πνεύματος εννοούσε να αναζητάμε, για να είμαστε εμείς με τον Θεό και ο Θεός με εμάς «ένα», όπως το νερό με το κρασί.

Το Άγιο Πνεύμα του Θεού, παιδί μου, είναι αυτό που φωτίζει, αγιάζει, προστατεύει, σκεπάζει και καθοδηγεί τους ευσεβείς Χριστιανούς και πολεμά με τη δύναμη του θεϊκού φωτός Του το κακό και πονηρό πνεύμα του σκότους,  γι’ αυτό και προκαλεί μέγα φόβο και τρόμο στους δαίμονες.

Το Άγιο Πνεύμα πρέπει πρώτα από καθετί άλλο να παρακαλούμε το Θεό να μας δώσει και να πλημμυρίσει την ψυχή μας.  

Το Άγιο Πνεύμα θα είναι Αυτό που θα μας σκεπάζει στα έσχατα χρόνια και θα μας λέει πώς πρέπει να ζούμε και τι πρέπει να κάνουμε, για να είμαστε ελεύθεροι από τα σατανικά δεσμά του Αντίχριστου. 

-Τί πρέπει να κάνουμε εμείς οι Χριστιανοί των εσχάτων χρόνων, για να έχουμε πάντα στη ψυχή μας το Άγιο Πνεύμα;

-Να ξαναγίνουμε σωστοί Χριστιανοί! Τώρα είμαστε απλά τυπικά χριστιανοί, γιατί λέμε ότι είμαστε χριστιανοί, αλλά ζούμε όπως θέλει ο διάβολος. Γι’ αυτό και έχει πολύ εξουσία ο σατανάς πάνω μας, ακόμα και σε εκκλησιαστικούς ηγέτες.

Τους αληθινούς Χριστιανούς είναι που φοβούνται ο Εωσφόρος και ο Αντίχριστος, γιατί αυτοί είναι που τους αντιστέκονται. Με την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έχουν στο Θεό, έχουν πλούσια την χάρη του Αγίου Πνεύματος πάνω τους για να τους σκεπάζει και να μην αφήνει τα πονηρά σχέδια του σατανά να επενεργούν πάνω τους.

Πρέπει πρώτα από όλα να πιστεύουμε στο Χριστό, ότι είναι ο Υιός του Θεού και Θεός μας και να μη φεύγουμε ποτέ από την αγία Του Εκκλησία, στην οποία τελούνται τα Άγια Μυστήρια και έχουμε την δυνατότητα να λαμβάνουμε το Άγιο Πνεύμα.

Πρέπει να μένουμε στην αγία μας Εκκλησία με εμπιστοσύνη στο Θεό, ακόμα και αν κάποιοι δόλιοι, ψεύτες και ληστές, όπως αποκαλεί ο Κύριος μας τους ανάξιους ποιμένες, καταφέρνουν κατά διαστήματα να παίρνουν ηγετικές θέσεις και να την κυβερνούν. Σύντομα όλοι αυτοί οι σύγχρονοι εκκλησιαστικοί Ιούδες θα βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή του Θεού, για τις πληγές που με την αφροσύνη τους προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν στην αγία Του Εκκλησία.  

Ο τελευταίος μεγάλος διωγμός του Χριστού και των Χριστιανών ξεκίνησε. Όσο θα προχωρά ο καιρός θα γίνεται πιο έντονος και πιο βίαιος. Νομοθετήματα αισχρά θα ψηφίζονται και νόμοι ιεροί θα κατεδαφίζονται. Η Εκκλησία θα δέχεται πολλούς ύπουλους πολέμους και απ’ έξω και από μέσα, προκειμένου να καταργήσουν την δύναμη των Αγίων Μυστηρίων της, του τιμίου Σταυρού, των αγίων εικόνων και της ηθικής ζωής που αυτή θα διδάσκει.

Απώτερος στόχος των σατανικών εχθρών της είναι να την υποτάξουν στα δικά τους σχέδια και να την απογυμνώσουν από την χάρη του Αγίου Πνεύματος που είναι η δύναμη της. Εμείς πρέπει να μείνουμε πιστοί και σταθεροί στην αγάπη μας στο Κύριο μας Ιησού Χριστό.

Να μη ντρεπόμαστε να ομολογούμε μπροστά σε όλους, ότι ο Χριστός είναι η Αγάπη μας, ο Σωτήρας μας και ο Βασιλιάς της καρδιάς μας. Να συμμετέχουμε τακτικά στα Άγια Μυστήρια της Εκκλησίας μας και να ζούμε με αγάπη, καλοσύνη και ευγένεια. Τότε το Άγιο Πνεύμα θα σκεπάζει τις ψυχές και τα σώματα μας με την φοβερή δύναμη Του και δεν θα φοβόμαστε πλέον ποτέ κανένα και τίποτα!

Ο Αντίχριστος και οι οπαδοί του ξέρουν πολύ καλά ότι, εάν δεν καταφέρουν να διώξουν από τους Χριστιανούς και την Εκκλησία το Άγιο Πνεύμα, που είναι η ίδια η Ζωή της, δεν πρόκειται ποτέ να την κυριεύσουν. Γι’ αυτό και την πολεμούν ύπουλα και δόλια με πολλούς τρόπους. Δύο, όμως, από αυτούς νομίζω ότι είναι οι περισσότερο σημαντικοί, ύπουλοι και επικίνδυνοι.  

-Ποιοι είναι αυτοί οι δύο;

-Πρώτον: Θα προσπαθήσουν οι πολιτικοί ηγέτες του Αντίχριστου να τοποθετήσουν σε καίριες εκκλησιαστικές θέσεις δικούς τους ανθρώπους, που να συμφωνούν με τις απόψεις τους και να μην αντιδρούν κάθε φορά που αυτοί θα προωθούν ασεβή νομοθετήματα, αντίθετα από την χριστιανική πίστη και ηθική.

Έτσι θα μπορούν εύκολα να ευτελίζουν σκέψεις, απόψεις, αποφάσεις και ενέργειες των ευσεβών χριστιανών, που θα παραμένουν πιστοί στο δόγμα και την ηθική διδασκαλία της αγίας μας Εκκλησίας, ως αναχρονιστικές και πολέμιες μιας ελεύθερης ζωής που θέλει όλους τους ανθρώπους να ζουν χωρίς ηθική και ντροπή, καταργώντας κάθε έννοια αμαρτίας. 

Δεύτερον: Θα γελοιοποιούν με κάθε ευκαιρία τα ιερά σύμβολα της αγίας μας Εκκλησίας, όπως τον τίμιο Σταυρό, τις άγιες Εικόνες, καθώς και τα Άγια Μυστήρια με πρώτο και βασικό την θεία Κοινωνία, γιατί με αυτά αγιάζονται οι άνθρωποι και λαμβάνουν τη χάρη του Αγίου Πνεύματος.

Απώτερος σκοπός τους είναι να απομακρυνθούν σταδιακά οι άνθρωποι από αυτά και στο τέλος να φύγουν τελείως από την Εκκλησία. Έτσι, απογυμνωμένοι πλέον οι άνθρωποι από το Άγιο Πνεύμα, θα μπορούν εύκολα να δεχτούν το πνεύμα του Αντίχριστου.

Γι’ αυτό, ας ξαναγίνουμε όλοι μας αληθινοί Χριστιανοί και  πιστά παιδιά της Εκκλησίας, που με την πίστη, την αγάπη και την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στον Ουράνιο μας Πατέρα, δεν θα αφήσουμε ποτέ τον Αντίχριστο να μας κάνει δικούς του και να κερδίσει τις αθάνατες ψυχές μας.

Κάθε μέρα να λέμε στον Χριστό: «Αγαπημένε μας Ιησού, βασιλιά της καρδιάς μας, μόνο Εσένα πιστεύουμε, λατρεύουμε και αγαπούμε. Μόνο στα δικά Σου θεϊκά χέρια αφήνουμε την ταπεινή ψυχή μας, για να την κλείσεις με πολύ στοργή και αγάπη στη θεϊκή καρδιά Σου!»

Και να μη ξεχνάμε ποτέ να ζητάμε στην προσευχή μας, να πλημμυρίσει ο Θεός Πατέρας την ψυχή μας με την χάρη και την δύναμη του Αγίου Του Πνεύματος, για να μας φωτίζει, να μας δυναμώνει και να μας κρατά πάντα ενωμένους με τον αληθινό Μεσσία και Λυτρωτή, τον γλυκύ Βασιλιά της καρδιάς μας Ιησού.