Αρχική

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

21. Η μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA στα χρόνια της Αποκάλυψης

Η μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA στα χρόνια της Αποκάλυψης 

(Συνέντευξη του π. Ελπιδίου στον  Στέφανο Δαμιανίδη

στο FOCUS FM στις 03.12.2021) 

-Έχω μαζί μου, και είναι μεγάλη μου χαρά πραγματικά, και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί κάθε φορά ανταποκρίνεται στο δικό σας κάλεσμα, διότι δεν είναι δικό μου το κάλεσμα. Και εγώ χαίρομαι που τον ακούω κάθε φορά, αλλά επειδή βλέπω πόσο θέλετε να ακούτε τον λόγο του πατέρα Ελπιδίου, γι’ αυτό και επικοινωνώ μαζί του και πάντοτε, πάντοτε, και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, ο πατέρας Ελπίδιος ανταποκρίνεται θετικά.

Πατέρα Ελπίδιε, καλή σας ημέρα! Καλώς ήλθατε στο FOCUS FM!

-Καλημέρα παιδί μου και σε σένα, αλλά και σε όλους τους αγαπητούς ακροατές.

-Σας αγαπάνε πολύ!

-Εύχομαι η χάρις του Θεού να μας φωτίζει να καταλαβαίνουμε αυτό που μέχρι τώρα δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

-Τι δεν μπορούμε να καταλάβουμε, πατέρα Ελπίδιε;

-Το πιο μεγάλο λάθος, παιδί μου, ξέρεις ποιο είναι;

-Παρακαλώ.

-Να μην μπορείς να δεις το λάθος. Αυτό είναι το πιο μεγάλο λάθος. Γι’ αυτό η φώτιση του Θεού είναι η πιο μεγάλη ευεργεσία, γιατί με αυτήν ανακαλύπτουμε το λάθος και μπορούμε έτσι να επιλέγουμε, αν θέλουμε να βαδίσουμε σωστά ή λάθος.

Τι λες; Συμφωνείς;

-Απόλυτα! Είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν μπορούμε να δούμε το λάθος. Ναι.

-Είναι γεγονός αγαπητέ Στέφανε…

-Δεν μπορούμε να το δούμε, ή μας το κρύβουνε το λάθος, πατέρα Ελπίδιε; Έχουμε δικαιολογία, δηλαδή;

-Νομίζω, ότι κάπου δεν έχουμε δικαιολογία, όταν έχουμε τα απαραίτητα στοιχεία και τα φυλλάδια, το προσπέκτ που λέμε, για να καταλάβουμε τον μηχανισμό των όλων γεγονότων.

-Μάλιστα.

-Είναι γεγονός, αγαπητέ Στέφανε, ότι ο σταθμός σας λειτουργεί τον τελευταίο καιρό σαν ένα ανοικτό πανεπιστήμιο. Αξιόλογοι και καταξιωμένοι επιστήμονες, με εμπεριστατωμένες πλούσιες μελέτες και αναλύσεις, έχουν καταφέρει να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε πληρέστερα όλη την αλήθεια γύρω από τα δήθεν θεραπευτικά κατασκευάσματα, όπως είναι τα εμβόλια. Αυτό εγώ έχω καταλάβει.

-Μάλιστα.

-Πόσο δηλαδή είναι θεραπευτικά και πόσο είναι θανατηφόρα. Το όλο θέμα, όλο αυτό το διάστημα που παρακολουθώ τον σταθμό σας, ερμηνεύτηκε, μπορώ να πω, τέλεια, όσον αφορά, βέβαια, την ειδική πλευρά του θέματος, που είναι η υγεία των ανθρώπων. 

Βέβαια, δεν μπορεί κανείς να ερμηνεύσει με την λογική την ανεξήγητη βιαιότητα, τον εκβιασμό τον αφόρητο, με τον οποίο προσπαθούν να τα προωθήσουν ακόμα και σε μωρά παιδιά, παρά τις ενστάσεις πολλών καταξιωμένων επιστημόνων γιατρών.

Πολλοί λοιπόν με ρωτούν:

«Ποιο είναι τελικά, πάτερ, το βαθύτατο νόημα όλων αυτών που συμβαίνουν γύρω μας; Ποιος είναι ο ρόλος και ο απώτερος στόχος των ιατρικών αυτών παρασκευασμάτων, που βίαια οι ηγέτες του κόσμου προωθούν

Αυτό το ακούω κάθε μέρα, από όσους με παίρνουν τηλέφωνο.

Έτσι λοιπόν, αγαπητέ μου Στέφανε, θα ήθελα με όσο το δυνατόν συντομία, να επαναλάβω αλλά και να προσθέσω κάποια πράγματα, που θα μας βοηθήσουν, να καταλάβουμε από πνευματικής απόψεως την κρισιμότητα των γεγονότων.

-Παρακαλώ.

-Σαν βάση θα έχω την προφητική φωνή της Αγίας Γραφής στο βιβλίο της Αποκάλυψης, αλλά και τις πλούσιες προφητείες των εσχάτων, για τα έσχατα δηλαδή χρόνια, από τους αγίους της Εκκλησίας μας.

Εισαγωγικά, όμως, θα πρέπει να αναφέρω και να υπενθυμίσω τα εξής, ότι:

Οι τρεις βασικές δομές, που καθορίζουν την ομαλή πορεία ενός ανθρώπου, είναι κατά την γνώμη μου, η λογική, τα συναισθήματα και η υγεία. Έτσι δεν είναι;

-Ναι, σωστά.

λογική έχει σχέση με τον νου. Τα συναισθήματα έχουν σχέση με την καρδιά. Και η υγεία έχει σχέση με τα κυτταρικά στοιχεία του σώματος μας, κυρίως με το ανοσοποιητικό σύστημα. Αν χαλάσει το ανοσοποιητικό σύστημα, ο άνθρωπος, όχι απλώς δεν ζει, πεθαίνει.

-Σωστό.

-Δεν ζει σωστά, αλλά πεθαίνει κιόλας. Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε, ότι η σωστή πορεία των τριών αυτών, του νου, της λογικής και της υγείας, εξασφαλίζουν την, κατά κάποιο τρόπο, ευτυχία της ανθρώπινης ζωής. Σωστά;

-Σωστά.

-Όλα αυτά ελέγχονται από το ανθρώπινο DNA, όπως το έχει φτιάξει ο Θεός. Αυτός όμως που θα κατάφερνε να επέμβει στο DNA για να το αλλάξει, δεν θα μπορούσε εύκολα να ελέγχει πλέον τον κάθε άνθρωπο; Γι’ αυτό το λόγο, το ανθρώπινο DNA είναι πολύ σημαντικό και για τον Θεό αλλά και για τον διάβολο.

Το ανθρώπινο DNA είναι φτιαγμένο, όπως μας λέει η Αγία Γραφή, από τον Θεό Δημιουργό μας, έτσι ώστε ο άνθρωπος να λειτουργεί με τη χάρη και την δύναμη του Αγίου Πνεύματος, που είναι το Πνεύμα της Αγάπης.   

Είδατε, τι είπατε, πριν με βγάλετε στον αέρα;

-Ναι.  

-Για την αγάπη μιλήσατε.

-Ε, βέβαια.

αγάπη, με όλες τις θυγατρικές της αρετές, όπως η καλοσύνη, η συμπόνια, η ευγένεια και πολλά άλλα, είναι το μονοπάτι της ευτυχίας. Είναι το μονοπάτι του θεϊκού DNA, που έβαλε ο Θεός στον άνθρωπο. Είναι, να το επαναλάβω, το μονοπάτι της πραγματικής ευτυχίας!

Όπως, όμως, κάθε μηχανισμός έχει το φυλλάδιο του, που μιλάει για την ομαλή του χρήση, για να μην καταστραφεί αλλά να λειτουργεί άψογα, έτσι και ο Θεός μας έδωσε και το δικό Του θεϊκό φυλλάδιο, που είναι η Αγία Γραφή.

Με βάση λοιπόν το Ευαγγέλιο μπορεί το ανθρώπινο DNA να λειτουργεί σωστά προσφέροντας στον άνθρωπο χαρά και ευτυχία.

-Ναι.

εφαρμογή του, δηλαδή, είναι εκείνη που εξασφαλίζει τη χαρά και την ευτυχία. Και ο Θεός μας έδωσε αυτό το φυλλάδιο, για να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να ζούμε με αγάπη. Η όποια αλλοίωση ή μετάλλαξη αυτού του DNA θα προκαλούσε μοιραία καταστροφικά αποτελέσματα, όπως σε κάθε μηχανή. Όταν την χειριστείς λάθος, δεν φέρνει καταστροφικά αποτελέσματα;

-Σαφώς, σαφώς.

-Αυτό το ξέρει, παιδί μου, ο σατανάς. Γι’ αυτό, θέλοντας να κερδίσει τους ανθρώπους πλήρως, θα έπρεπε να επέμβει στο ανθρώπινο DNA και να το αλλάξει. Να αλλάξει δηλαδή τα τρία βασικά στοιχεία, που σας προανέφερα: τον νου, την καρδιά και το σώμα. Οι φοβερές και μεγάλες εφευρέσεις της ιατρικής επιστήμης, του δίνει πλέον τις δυνατότητες να το πετύχει μέσα από δικούς του επιστήμονες.

Αυτό συμβαίνει σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 Επιχειρείται η παγκόσμια μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA, που είναι τόσο διαφορετικό για τον κάθε άνθρωπο, όπως είναι και το δακτυλικό του αποτύπωμα.

Τα εμβόλια,  που στο μέλλον θα έχουν και διαφορετική μορφή, σαν κύριο σκοπό, αυτόν τον στόχο έχουν.    

 -Τι εννοείτε διαφορετική μορφή;

-Δεν θα είναι μόνο εμβόλια ενέσιμα. Θα έχουν και άλλες μορφές, για παραπλάνηση!

Σαν κύριο σκοπό, λοιπόν, αυτά θα έχουν τον έλεγχο  του ανθρώπινου DNA.

Δηλαδή, να παρεμβαίνουν στο νου, ώστε με τις παρεμβάσεις των νανοσωματιδίων να ελέγχουν τους νευρώνες του εγκεφάλου.

Να επεμβαίνουν στις ενέργειες της καρδιάς, με την δυνατότητα να μεταβάλουν τα συναισθήματα της.

Και τρίτον να επεμβαίνουν στο ανοσοποιητικό σύστημα, που καθορίζει και την υγεία, με τις επιδράσεις τους πάνω στα κυτταρικά στοιχεία.

Όλα αυτά, όμως, έχουν ένα αδύνατο σημείο, που λέγεται Πνοή του Θεού στο ανθρώπινο DNA.

Η Πνοή του Θεού, παιδί μου, είναι η έμφυτη αγάπη που έχουμε όλοι μας. Αυτήν θέλει να υπνωτίσει ο σατανάς με τον φόβο, για να την καταστείλει και να μας υποτάξει. Με τον φόβο! Το καταλάβατε;

-Απόλυτα.   

-Αυτό έκανε τότε, και εν μέρει πέτυχε, με κάποιους αγγέλους στον ουρανό ο Εωσφόρος. Τότε, τι έκανε; Έπεισε τους αγγέλους στους οποίους ήτανε αρχηγός, στο τάγμα του, να απαρνηθούν το Άγιο Πνεύμα της αγάπης και να αποδεχτούν το δικό του σατανικό πνεύμα, της υπεροψίας. Και έτσι λοιπόν, με την υπεροπτική αυτοπεποίθηση που τους έδωσε, ότι, δηλαδή, μπορούν να γίνουν θεοί, οι άγγελοι έγιναν δαίμονες.

Αντιλαμβάνεστε ότι, το ίδιο θέλει, τώρα, να κάνει και στους ανθρώπους;

Για να τον ακολουθήσουν οι άνθρωποι και να τους μεταβάλλει σε άνθρωπο-δαίμονες, όπως τότε τους αγγέλους σε  δαίμονες, έτσι και τώρα τους ανθρώπους σε ανθρωποδαίμονες, πρέπει να καταστείλει το πνεύμα της αγάπης και να σπείρει καθολικό φόβο, παντοτινό φόβο.

Αυτό δεν πέτυχε με τα φίμωτρα στη μύτη και στο στόμα και με την τέλεια εκβιαστική διάθεση όλων των κυβερνήσεων να επιβάλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό, ακόμα και στα μωρά;  Ακόμα και στα μωρά!

-Έτσι ακριβώς.

-Αι!;

-Ακριβώς, ακριβώς.

-Αυτό τι σημαίνει; Την κρισιμότητα της κατάστασης σε παγκόσμιο επίπεδο, γιατί όλοι οι ηγέτες λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Μετεβλήθησαν σε γιατροί διάφοροι επιστήμονες και μας λένε τι πρέπει να κάνουμε. Σωστά;

-Ναι.

-Τώρα τι γίνεται; Θα μπορούσα να πω, αγαπητέ Στέφανε, ότι… με ακούτε;

-Σας ακούω καθαρά. Σας ακούω καθαρά. Απλά θέλω να σας ρωτήσω κάτι, το οποίο γίνεται τώρα και προσπαθώ να το βρω, το έχω εντοπίσει. Ολοκληρώστε και θα σας κάνω την ερώτηση μου, πατέρα.

-Ναι. Απλά τώρα, εκείνο που χρειάζεται εμείς να αναφέρουμε…, δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο πλέον, τώρα χρειάζεται να πούμε κάτι συγκεκριμένο: Πώς να πολεμήσουμε εμείς σ’ αυτήν την άγρια κατάσταση, γιατί πρόκειται περί αγρίας καταστάσεως.

Η δημοκρατία μεταβλήθηκε σε δικτατορία. Και μάλιστα σε μια καινούργια μορφή δικτατορίας, σατανικής δικτατορίας!

-Πείτε μου λίγο, σας παρακαλώ πολύ πατέρα Ελπίδιε, γιατί τώρα με ενημερώνουν φίλοι ακροατές από την Κύπρο, ότι στην Κύπρο βρίσκεται ο Πάπας, ο Πάπας Φραγκίσκος. Και αυτήν την ώρα που μιλάμε και δεν ξέρω αν έχουμε με την βοήθεια της τεχνολογίας και ήχο μέσα από έναν ορθόδοξο ναό, όπου γίνεται μία κοινή Λειτουργία, δηλαδή λειτουργούν μαζί Καθολικοί και Ορθόδοξοι. Αυτό με έχουν ενημερώσει. Μπορώ να ακούσω λίγο;

Ακούγονται προσευχές σε Καθολικό ναό της Κύπρου.

-Αυτό είναι Λειτουργία που βλέπουμε; Βοήθησε με, γιατί δεν το βλέπω καλά. Είναι μέσα σε ιερό  Ορθόδοξο ναό ή σε Καθολικό; Σε Καθολικό ναό. Και υπάρχουν και ορθόδοξοι ιερείς εκεί; Μάλιστα.

Πατέρα Ελπίδιε, έχουμε τον Πάπα, είναι στην Κύπρο, θα έρθει και στην Ελλάδα.

-Ναι, ναι.

-Τι μας λέει αυτό;

-Κοιτάξτε, ο Πάπας και ο κάθε Πατριάρχης και ο κάθε Αρχιερέας διορίστηκαν να είναι αρχηγοί κάποιων κοινοτήτων, χριστιανικών κοινοτήτων.

-Ναι.

-Κάπως έτσι διορίστηκαν και στα τάγματα, που ο Θεός έκανε δέκα. Η Παλαιά Διαθήκη μας λέει ότι ήταν δέκα τα τάγματα των αγγέλων. Τι όρισε; Στο κάθε τάγμα και έναν αρχηγό.

-Ναι.

-Όλοι αυτοί οι αρχηγοί λοιπόν…, ποιος ήταν ο στόχος και ο σκοπός τους; Να βοηθήσουν τους αγγέλους τους, τότε στον ουρανό, να αγαπήσουν περισσότερο το Θεό και να είναι πάντα κοντά Του, μέσα από τις πέντε κατ’ ουσία αρετές της αγάπης, που είναι η πίστη, η αφοσίωση, η εμπιστοσύνη, η υπακοή και η ευγνωμοσύνη.

Τώρα, όταν ένας από αυτούς, αρχηγός τάγματος, Αρχάγγελος, λέει στους αγγέλους του: «δεν θα ακούτε τώρα τι λέει ο Θεός, αλλά θα ακούτε τι λέω εγώ, γιατί εγώ είμαι ο αρχηγός σας», εσείς το βλέπετε σωστό αυτό; Πέστε μου.

-Όχι, προφανώς!

-Εάν λοιπόν αυτοί οι άγγελοι, αντί να ακούνε τι λέει ο Θεός, άκουγαν αυτό, το αντίθετο, που θα τους έλεγε ο Αρχάγγελος τους, θα έπρατταν σωστά;

-Δεν θα έπρατταν σωστά. Όχι, δεν θα ήτανε σωστό.      

-Σωστά είπες. Αυτή είναι η σωστή πράξη.

Ακούμε τον Αρχηγό και Δημιουργό Θεό μας και υπακούμε στους αγγέλους του, στους Αρχαγγέλους Του, στους στρατηγούς του με λίγα λόγια, όσο αυτοί παραμένουν κάτω από την υποταγή του Θεού και τις δικές Του διαταγές.

Έτσι δεν είναι; Έτσι λειτουργεί το στράτευμα. Δεν μπορεί ο κάθε αξιωματικός να λέει τα δικά του. Αλλά να ακούμε τον στρατηγό, αυτόν που έχει… τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον αρχηγό του στρατεύματος.

Λοιπόν, τότε, κάποιοι άγγελοι αντί να ακούν το Θεό, υπάκουσαν στον Εωσφόρο και κατάντησαν δαίμονες.

Ο Πάπας, τώρα, τον ρωτώ. Εάν σαν αρχηγός ενός τάγματος που λέγεται Καθολικό τάγμα, που είναι αρχηγός ενός Καθολικού τάγματος, αν άκουσε τον Θεό που έλεγε, που έλεγε μέσα από την Αγία Γραφή, ότι ο Θεός έκανε τον άνθρωπο άρσεν και θήλυ. Έτσι δεν είναι;

-Ναι.

-Λοιπόν, διαμαρτυρήθηκε ποτέ σε όλους αυτούς τους ηγέτες της Δύσης, ότι αυτό που κάνετε, που εξομοιώνετε όλα τα πλάσματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρχει αρσενικό και θηλυκό, είναι σωστό; Το είπε ποτέ;

-Ποτέ.

-Ποτέ δεν το είπε. Είπε σε όλους αυτούς τους ηγέτες, με τους οποίους συναλλάσσεται κάθε μέρα και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, ότι η παιδεραστία και η κάθε μορφής ανωμαλία, είναι λάθος κατάσταση για το Ευαγγέλιο; Το είπε ποτέ;

-Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Όχι.

-Έχετε ακούσει ότι αυτή τη στιγμή στην Φινλανδία και σε άλλα κράτη, κατηγορούνται πλέον οι χριστιανοί, διότι τα κηρύγματα τους, τα οποία είναι με βάση την Αγία Γραφή, είναι κηρύγματα μίσους; Και απειλείται πλέον ακόμα και η μελέτη της Αγίας Γραφής σαν βιβλίο μίσους;

-Το έχω ακούσει.

-Διαμαρτυρήθηκε ποτέ αυτός ο Πάπας;

Διαμαρτυρήθηκε ποτέ σε κάθε τέτοια βιαιότητα της ψυχής, όταν χάνεται από τα λάθη και τα πάθη;

Αλλά μόνο σε τι διαμαρτύρεται; Σε ανούσια πράγματα. Αυτός λοιπόν είναι τώρα αρχηγός, αληθινός αρχηγός μιας Εκκλησίας; Ναι ή όχι;

Είναι αρχηγός, αυτός ο οποίος επιβάλει καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους, ακόμα και στο Βατικανό με τα εμβόλια; Και λέει, ναι, ότι όλοι πρέπει να έχουν έναν αριθμό, διότι το σύστημα του σατανά στηρίζεται πάνω σ’ αυτά τα τρία.

Να υπάρχει ένας εντοπισμός. Παντού να ξέρει που βρίσκεται ο οπαδός του.

Είναι ο βιοεντοπισμός, με τον αριθμό που μας δίνουν.

Δεύτερον, είναι ο συντονισμός. Θέλουν να μας συντονίσουν. Δηλαδή, με λίγα λόγια, να μας προγραμματίσουν.

Και στο τέλος των εμβολίων, των ιατρικών αυτών παρασκευασμάτων,  να έχουμε και τον βιοσυγχρονισμό. Δηλαδή, να αλληλοεπιδράμε με τις δικές τους τεχνικές, μηχανικές τεχνικές, αφού πλέον το σώμα του ανθρώπου καταστεί ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο θα αλληλοεπιδρά με την τεχνητή νοημοσύνη.  

-Πατέρα Ελπίδιε, για ποιο λόγο λοιπόν, αφού ο Πάπας έχει αυτά τα τεράστια ελαττώματα, εμείς τον έχουμε φέρει στην Κύπρο που είναι τώρα και αύριο θα έρθει και στην Ελλάδα;

-Δεν έχετε ακούσει το: « Όμοιος ομοίω αεί πελάζει». (Ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει).

- «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει».

-Δηλαδή, αυτή τη στιγμή είσαστε πεπεισμένοι ότι πολλοί εκκλησιαστικοί ηγέτες, που αυτή την στιγμή ελέγχουν την Ορθόδοξη Εκκλησία, είναι άνθρωποι του πνεύματος του Θεού; 

-Δυστυχώς δεν είναι. Δυστυχώς δεν είναι. Όχι.

-Εάν λοιπόν, αυτή τη στιγμή, είναι άνθρωποι του Θεού, όλα αυτά που λένε είναι το θέλημα του Θεού; Σύμφωνα με την Αγία Γραφή;

Πέστε μου, ποιος μέχρι τώρα, μέχρι τώρα εκκλησιαστικός ηγέτης, εδώ στην Ορθοδοξία μας, σήκωσε το κεφάλι, σήκωσε το χέρι και είπε σε όλους αυτούς του ξένους: «Με συγχωρείτε κύριοι, αλλά αυτά που λέτε, δεν έχουν καμία σχέση με την πίστη μας, με την Αγία Γραφή μας, με  το Ευαγγέλιο μας». Το σήκωσε κανένας;

-Στους ξένους δεν το σήκωσε κανένας το χέρι. Όχι.

-Και εννοείται, ότι αυτοί οι άνθρωποι τώρα ηγούνται της Εκκλησίας του Χριστού; Απλές ερωτήσεις κάνω.

-Άρα, πηγαίνουμε σε μια, το έχουμε ξανασυζητήσει στο παρελθόν πατέρα Ελπίδιε, πηγαίνουμε σε μία πανθρησκεία. Αυτό καταλαβαίνω εγώ.

-Επομένως, προς τι εκπλήσσεστε λοιπόν αν συμβαίνουν και τέτοια πραγματάκια και ο Πάπας έρχεται να μας πείσει και εμάς. «Εμβολιαστείτε οι πάντες. Πάρτε όλοι έναν αριθμό. Αφήστε τα σπίτια σας. Να έχετε κοινότητα με τους πάντες». Δηλαδή, αποδεχθείτε όλες τις θρησκείες, σαν ένα κομμάτι, σαν ένα μονοπάτι που οδηγούν όλες στο ίδιο τέρμα. Αυτό θα αποδεχτούμε εμείς, μέσα από τον Πάπα; Όταν ακούμε τον Πάπα;

Δεν σα έχω πει παλιά ότι ο σατανάς αν θέλει να κερδίσει, μέσα από την πίστη θα κερδίσει, αφού υποτάξει τους αρχιερείς, υποτάξει τους ιερείς, υποτάξει τους μοναχούς. Και αυτή τη στιγμή, αυτό δεν γίνεται; Γιατί αμφιβάλετε για όλα αυτά; 

Αφού η ίδια η Αγία Γραφή μας λέει, ότι στο τέλος ο Αντίχριστος θα χρησιμοποιήσει για καλύτερο του σύμβουλο, βοηθό και συνεργάτη στο σατανικό του έργο, τον Ψευδοπροφήτη.

-Καλά το λέτε! Καλά το λέτε!

-Παιδί μου, εχθές γιόρταζε ο άγιος Πορφύριος.

-Εχθές, ναι. Ήταν μεγάλη γιορτή εχθές.

-Λοιπόν, πήγα να χαιρετίσω ένα παιδί. Ένα μικρό παιδί. Έχει μια πολύ καλή μαμά. Είναι τρία αδέλφια. Τρία μικρά αδελφάκια με μια πολύ γλυκιά μαμά και έναν πολύ ευσεβή πατέρα. Και μ’ αρέσει να πηγαίνω σ’ αυτό το σπίτι, γιατί νιώθω ότι εκεί είναι ο Θεός. Είναι ο  ίδιος ο Θεός μέσα σ’ αυτό το σπίτι. Αγαπούν το Θεό με την καρδιά τους. Τον εμπιστεύονται και είναι πολύ αφοσιωμένοι στην αγάπη του Θεού.

Λοιπόν έτσι, όπως μιλούσαμε με το παιδί, φαινόμουν πολύ στενοχωρημένος για όλα αυτά που συμβαίνουν. Είχα ακούσει ότι τώρα ετοιμάζονται να βάλουν τα εμβόλια στους ανθρώπους πάνω από 60 χρόνων. Εγώ δεν ήξερα. Ήταν  60 χρόνων, 60 κιλά, 60 πόντους; Στο τέλος θα βάλουνε και στα παιδιά.

-Μην τους δίνετε ιδέες, πατέρα Ελπίδιε. Μην τους δίνετε ιδέες!

-Η γυναίκα, λοιπόν, είναι μία πνευματική μου κόρη, με είδε στεναχωρημένο για όλα αυτά και μου είπε:

«Πατέρα μου, εγώ τα βλέπω όλα αυτά που γίνονται λογικά.» Άκουσε τι μου είπε: «Εγώ τα βλέπω λογικά όλα αυτά που γίνονται».

Ξαφνιάστηκα και της λέω: «Γιατί το λες αυτό, παιδί μου

Και τι μου απάντησε; «Γιατί πίσω από όλα αυτά τα άσχημα και απρεπή, κρύβεται ο ίδιος ο σατανάς. Και ξέρουμε τι θέλει να κάνει ο σατανάς. Γιατί λοιπόν, πατέρα μου, απορείς

-Καλά το έθεσε η γυναίκα.

-Τελικά, φεύγοντας μετά από εκεί, είπα: «Αυτή είναι η λύση, η αλήθεια».

Αν δεν καταλάβουμε ότι πίσω από αυτούς τους σατανικούς ηγέτες, βρίσκεται ο ίδιος ο Εωσφόρος, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τα κάνουν όλα αυτά.

Είναι πιο εύκολο ένας αρχιερέας να απειλεί, να φυλακίσει, να καταστείλει την αλήθεια ενός ιερέα του μέσα από τα δικαστήρια, από το να προσευχηθούν στο Θεό για να τους φωτίσει. Εσείς το βλέπετε λογικό αυτό;

Κάποτε, παιδί μου, είχαμε τον Νέρωνα, είχαμε τον Διοκλητιανό, είχαμε και τους αρχιερείς τότε των ειδωλολατρών να πολεμούν τους χριστιανούς. Τώρα ξέρετε ποιοι τους πολεμούν;

-Οι ίδιοι, εκ των έσω, εκ των έσω.

-Μόνος σας το λέτε. Οι ίδιοι οι πολιτικοί ηγέτες που λέγουν ότι είναι χριστιανοί! Οι ίδιοι οι εκκλησιαστικοί ηγέτες που λένε ότι είναι αρχηγοί της Εκκλησίας και ομιλούν καθαρά και ερμηνεύουν σωστά το άγιο Ευαγγέλιο! Και αυτοί όλοι, σε λίγο, εμάς θα μας στείλουν στα δικαστήρια, θα μας στείλουν στις φυλακές. Μήπως δεν το έκαναν και πιο παλιά;

-Το έκαναν. Το έκαναν.

-Θα μας κόψουν τους μισθούς, θα μας απειλήσουν στο ένα, θα μας απειλήσουν στο άλλο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Σήμερα εκείνο που χρειάζεται να καταλάβουμε όλοι, αγαπητέ μου Στέφανε, είναι ότι ο αρχάγγελος Μιχαήλ πήρε εξουσία, σας το λέω πεντακάθαρα αυτό. Την ημέρα της γιορτής του τον Νοέμβριο, πήρε την απόλυτη εξουσία να ετοιμάσει τον μεγάλο παγκόσμιο γήινο στρατό του Χριστού! Και θα το κάνει με πολλή δύναμη. Θα καλέσει όλους αυτούς που πιστεύουν στο Θεό με την καρδιά τους. Όχι με τα λόγια τους. Με την καρδιά τους! Και θα τους πει:

«Είστε έτοιμοι να αφήσετε την καρδιά σας, όχι μόνο με πίστη στο Θεό, αλλά με πιστότητα στο Θεό!».

Πίστη, τι σημαίνει παιδί μου; Να ομολογείς κάτι, που είναι  μια αλήθεια. Και ένας άντρας τι λέει;  «Αυτή είναι η γυναίκα μου». Αλλά τι τον εμποδίζει να πάει με μια άλλη γυναίκα; Επομένως, λοιπόν, η πίστη ότι αυτή είναι η γυναίκα του, τον βοήθησε καθόλου να παραμείνει πιστός; Όχι.

-Κάποιος θα μπορούσε. Αλλά αν το κάνει,… όχι, δεν τον βοήθησε.

-Όμως, αντιλαμβάνεστε μέσα από αυτό το παράδειγμα τι ο Θεός θέλει να μας πει; «Εγώ δεν ζητώ μόνο την πίστη σας, ότι Εγώ είμαι ο Δημιουργός σας. Θέλω και την πιστότητα σας. Να είσαστε πιστοί σε Μένα».

Πιστότητα, τι σημαίνει;

Να είσαι αφοσιωμένος σε κάποιον που αγαπάς.

Να εμπιστεύεσαι αυτόν που αγαπάς, τον Δημιουργό σου, τον Θεό σου.

Να υπακούς τα θεϊκά Του λόγια, που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις τη ζωή σου αυτή με χαρά και ευτυχία υπακούοντας στους νόμους της αγάπης, όπως την κήρυξε στην Αγία Γραφή, όπως την είπε το Άγιο Ευαγγέλιο!

Και προ πάντων, να έχουμε το τελευταίο στοιχείο που είναι, παιδί μου, η ευγνωμοσύνη. Ξέρεις τι μεγάλο πράγμα είναι, να έχουμε ευγνωμοσύνη;

-Ναι, βέβαια.

-Εγώ θα σου έλεγα… Με ρώτησε μια κοπέλα: «Πάτερ, ποια είναι η πιο ωραία προσευχή; Πώς να προσεύχομαι

Και της είπα: «Να μάθεις να προσεύχεσαι με ευγνωμοσύνη».

Μου λέει: «Τι σημαίνει αυτό;»

Μέχρι τώρα, παιδί μου, όλοι προσευχόμαστε και ζητάμε από το Θεό: «Θεέ μου, δος μου χρήματα που δεν έχω. Δος μου σπίτι που δεν έχω. Θεέ μου, δος μου αυτοκίνητο που δεν έχω. Θεέ μου, δος το ένα, δος μου το άλλο, δος μου το παράλλο».

Σαν το παιδάκι που λέει στον μπαμπά του: «Μπαμπά, δος μου, δος μου, δος μου, να αγοράσω γαριδάκια, να αγοράσω το ένα, να αγοράσω το άλλο».

Ποιο παιδί όμως είναι αυτό που συγκινεί έναν πατέρα; Αυτό που του ζητάει συνέχεια για να αγοράσει κάτι ή αυτό το παιδί που έρχεται και του λέει: «Μπαμπά μου, σ’ αγαπώ! Θέλω να σου πω, ότι σ’ αγαπώ! Τίποτα άλλο δεν θέλω να σου πω. Μονάχα ότι σ’ αγαπώ πολύ

-Χωρίς αμφιβολία το δεύτερο. Χωρίς αμφιβολία το δεύτερο.

-Αι;

 -Χωρίς αμφιβολία το δεύτερο.

-Αι, λοιπόν, μέχρι τώρα, πέστε μου, πόσοι από μας λέμε στο Θεό:

«Θεέ μου, Σ’ ευχαριστώ, το πρωί που θα ξυπνήσω. Σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες τον ύπνο να ξεκουραστώ. Σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες τον αέρα να αναπνέω. Σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες τα λουλουδάκια, τα δέντρα να με ευφραίνουν με την τροφή τους και με την ομορφιά τους. Σε ευχαριστώ για όλα αυτά που μου έδωσες! Τον σύντροφο μου, τα παιδιά μου, το σπιτάκι μου, ό,τι μου έδωσες!».

-Το έχετε πει και την προηγούμενη φορά.

-Αυτή η λέξη «ευχαριστώ», είναι η ωραιότερη μορφή προσευχής, γιατί έχει μέσα ευγνωμοσύνη. Αυτήν είπε και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στους αγγέλους:

«Αντί να πούμε: Θεέ μου, Σ’ ευχαριστώ που μας έκανες αγγέλους, που μας χάρισες το πνεύμα της αγάπης, το Άγιο Πνεύμα, που θέλουμε εμείς να είμαστε μες την καρδιά Σου και να απολαμβάνουμε τη χαρά και την ευτυχία κοντά Σου, εσείς τι κάνατε

Τους είπε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ: «Εσείς πειστήκατε από τον Εωσφόρο και θέλετε να τον ακολουθήσετε. Απαξιώσατε το Άγιο Πνεύμα της αγάπης και θέλετε να αποδεχτείτε το σατανικό πνεύμα της αγνωμοσύνης και της υπεροπτικής του αυτοπεποίθησης. Αυτό θέλετε;»

Είπε στους αγγέλους, που άκουαν τον Εωσφόρο. «Θέλετε να είστε υπερόπτες; Να έχετε υπεροπτική αυτοπεποίθηση, ότι θα γίνετε θεοί και να μην έχετε ευγνωμοσύνη στον Δημιουργό σας;»

-Πατέρα Ελπίδιε..

-Όσοι τα άκουσαν, κατάλαβαν το λάθος και έμειναν πιστοί στο Θεό. Οι υπόλοιποι τράβηξαν με τον Εωσφόρο και τι έγιναν; Διάβολοι.           

-Διάβολοι. Δαίμονες.

-Το ίδιο πράγμα γίνεται και τώρα. Όσοι τώρα ακούμε τη φωνή του Αρχαγγέλου, θα πρέπει να αναλογιστούμε όλα αυτά που λένε οι εκκλησιαστικοί μας ηγέτες, ότι, δηλαδή, είμαστε αμαρτωλοί όσοι δεν εμβολιαζόμαστε και ότι θα δώσουμε λόγο στο Θεό σαν καταραμένοι, επειδή δεν αποδεχόμαστε τα ιατρικά τους κατασκευάσματα. Ποια ιατρικά κατασκευάσματα; Είστε τόσο σίγουροι ότι όλα αυτά είναι σωστά; Εγώ έχω κοντά μας μια οικογένεια, που από λάθος των γιατρών, το παιδάκι τους έχει μείνει τετραπληγικό.  

-Μάλιστα.

-Ένα άλλο παιδάκι έχει μείνει τυφλό από λάθος του γιατρού, μετά τη γέννηση του, στη θερμοκοιτίδα. Και πόσα άλλα λάθη σαν παπάς, που έχω μάθει πολλά, έχω καταλάβει από τα λάθη των γιατρών!

Και τώρα έρχονται αυτοί και μας λένε: «Η ιατρική επιστήμη είναι το παν! Πρέπει τυφλά να τους ακούμε»!  Τυφλά να τους ακούμε και να πάμε στον διάβολο τυφλά

«Τυφλός, τυφλόν αν οδηγεί, αμφότεροι εις βόθυνον πεσούνται»!

Και τι μας λένε τώρα όλοι αυτοί οι ηγέτες; «Να ετοιμαστείτε, κάθε χρόνο θα κάνετε από ένα εμβόλιο, για να μην αρρωσταίνετε. Κάθε χρόνο μέχρι το τέλος της ζωής σας».

Όχι, παιδί μου. Η αλήθεια είναι άλλη.

Μας ετοιμάζουν όλα αυτά τα δηλητήρια, μόνο και μόνο για να μας κάνουνε ό,τι πιο χειρότερο.

Να επέμβουν στο DNA  μας και να μπορούν να ελέγχουν τις συχνότητες των εγκεφαλικών νευρώνων.

Για ποιο λόγο; Για να μας καθοδηγούν και να μας ελέγχουν, όπως κάνουν όλοι αυτοί που έχουν τα Drone. Αυτά τα Drone, που είναι χωρίς ανθρώπους μέσα. Πώς ελέγχονται; Με ένα κομπιουτεράκι δεν ελέγχονται;

-Εκ του μακρόθεν.

-Από μακρόθεν. Αι, λοιπόν, το ίδιο θα μας κάνουν. Όποτε θέλουν να μας ρίχνουν, όποτε θέλουν να μας ανεβάζουν, όποτε θέλουν να μας καταστρέφουν και τα λοιπά.

Αυτό θα κάνουμε και εμείς; Θα παραδώσουμε, δηλαδή, σ’ αυτούς το θεϊκό DNA που μας έδωσε ο Θεός, την πνοή του Θεού, για να την μεταλλάξουν και να μας κάνουν ό,τι θέλουν από μακριά;

Με αυτό, όμως, δεν καταλαβαίνετε ότι οδηγούμαστε σε μία παγκόσμια φυλακή, που αρχηγός μας θα είναι ο Εωσφόρος; Αυτό θέλουμε;

Όσοι θέλουν, ας το κάνουν. Με γεια τους και χαρά τους. Είδατε τον Θεό να απαγορεύσει σε κανέναν άγγελο να γίνει δαίμονας; Πέστε μου.

-Όχι. Όχι.

-Είδατε τον Χριστό να απαγορεύσει στον Ιούδα να Τον προδώσει; Δεν το έκανε ποτέ. Ούτε και τώρα θα το κάνει ο Θεός.

Γι’ αυτό, θα αφήσει τώρα να εκδηλωθούν όλες οι αποστασίες. Και του Ιούδα, και των Αρχιερέων και των πολιτικών και των παπάδων. Γιατί οι παπάδες, για να κρατήσουμε τον μισθό μας, τι πρέπει να κάνουμε; Να υπακούμε στον Δεσπότη; Αυτός, λένε, έχει την ευθύνη. Είναι λογική αυτή; Αντί να ακούμε τον Θεό, να ακούμε τους…

-Τους αρχιερείς, τους επισκόπους.

-Καλά το είπες. Εγώ δεν ξέρω εάν είναι αρχιερείς του Θεού, αυτοί που υπακούουν στον Εωσφόρο.

-Αυτοί που έχουν τα οφίκια τέλος πάντων. 

-Οι αρχιερείς των Ιουδαίων ήταν αρχιερείς του Θεού;

-Όχι, βέβαια.

-Αι, αναλογήστε λοιπόν. Καμιά φορά με ρωτούν:

«Πάτερ, τι να κάνω; Να πάω ή να μην πάω σ’ αυτήν την εκκλησία

«Αν έβλεπες έναν Ιούδα και ήξερες ότι αυτός πρόδωσε τον Χριστό, θα πήγαινες να του φιλήσεις το χέρι

-Όχι, δεν θα πήγαινες. Όχι, δεν θα πήγαινες, πατέρα μου.

-Επομένως, λοιπόν, γιατί ρωτούμε τα αυτονόητα; Γιατί ρωτούμε τα αυτονόητα; Ο καθένας μας έχει λογική να αποφασίσει τι θέλει να κάνει, με ποιόν θα πάει. Είναι καιρός να αποφασίσουμε.

Εγώ, όμως, εκείνο που θα ήθελα να πω στους ευσεβείς ανθρώπους, που αγαπούν το Θεό, που θέλουν να μείνουν στη καρδιά του Θεού, που θέλουν να μείνουν μέσα στον δρόμο της σωτηρίας, τώρα να αναπτύξουν το πιο δυνατό όπλο που μας διαθέτει η Εκκλησία μας, που μας διαθέτει ο ίδιος ο Θεός, για να πολεμήσουμε τον σατανά.

Και ξέρετε ποιο είναι το όπλο; Το είπες μοναχός σου στην αρχή.

-Η αγάπη.

-Ποιο είναι;

-Η αγάπη, η αγάπη.

-Αυτό είναι, βρε παιδί μου! Αυτό είναι! Ο Θεός δεν μας θέλει φοβισμένους. Αυτό θέλουν να πετύχουν αυτοί, να μας φοβίσουν.

-Και θέλει να το λέμε. Εγώ έχω κρατήσει αυτό που λέτε, που είχατε πει σε άλλη συνέντευξη μας, «Ιησού μου, Σ’ αγαπώ».

-Αυτό, παιδί μου, είναι! Ξέρεις τι έλεγε ο Ιησούς; Ξέρεις πόσες φορές κλαμένος Τον παρακάλεσα; Του είπα:

«Πες μου, Πατέρα μου, πες μου Ιησού μου, πες μου Αγάπη μου, τι μπορώ να κάνω, τι μπορώ να πω στα παιδιά Σου και να πω και στον ίδιο μου τον εαυτό, τι πρέπει να κάνω; Πώς θα σωθούμε από όλα αυτό το κακό;»

«Δεν χρειάζεσαι να τους πεις τίποτα άλλο, εκτός από ένα:

Να Μ’ αγαπούν! Η αγάπη Μου, παιδί Μου, είναι τόσο δυνατή, είναι πυρηνική βόμβα! Δεν την αντέχει αυτή τη φωτιά της αγάπης Μου ο ίδιος ο σατανάς. Ο σατανάς ζει μέσα στη φωτιά, αλλά όταν παρουσιάζομαι Εγώ κάπου, τον καίει η δική Μου φωτιά! Η φωτιά της αγάπης Μου! Γιατί αυτός ζει με την φωτιά του φόβου, με την φωτιά του μίσους. Καταλαβαίνεις; Γι’ αυτό, αν θέλεις κάτι πολύτιμο να έχεις κάθε μέρα, ένα να πεις και στον εαυτό σου, αλλά και σ’ όλα Μου τα παιδιά. Να Μ’ αγαπούν, να μην φοβούνται και να Μου λένε: «Ιησού μου, Σ’ αγαπώ. Ιησού μου, Εσύ θα είσαι ο βασιλιάς μου, της καρδιάς μου, Εσύ θα είσαι η χαρά μου, Εσύ θα είσαι η ευτυχία μου, Εσύ θα είσαι το παν για μένα».

Και σε διαβεβαιώ, παιδί Μου, στα έσχατα χρόνια όσοι θα μιλούν με πολλή αγάπη για Μένα και όσοι στην καρδιά τους θα Με έχουν Εμένα σαν βασιλιά τους, δεν θα μπορούν να τους εντοπίζουν με μηχανικό τρόπο όλα τα σατανικά μέσα του σατανά, του Εωσφόρου, ούτε μέσα από το 5G, που θα είναι διαφορετικό τότε, ούτε μέσα από τα Drones τα δικά τους. Με κανέναν τρόπο δεν θα μπορούν να σας ανακαλύπτουν.

Θα σκεπάζω, λέει, τα σπίτια σας και θα τα κάνω αόρατα. Θα σκεπάζω τις καρδιές σας και θα τις κάνω αόρατες στα μάτια του εχθρού και θα τους δίνω απλά χαρά και ευτυχία, την δική Μου, του Αγίου Πνεύματος, του Πνεύματος της αγάπης».

-Πατέρα μου, πατέρα μου…

-«Τώρα, όμως, πρέπει να αποδείξετε όλοι σας, ότι πράγματι Με αγαπάτε, πράγματι Με εμπιστεύεστε!»

-Αυτό είναι. Να το ομολογούμε.

-«Ότι, πράγματι, είσαστε αφοσιωμένοι σε Μένα, πράγματι θέλετε να ακούτε την Αγία Γραφή, τα λόγια Μου, του Ευαγγελίου, και ότι πράγματι είσαστε ευγνώμονες σε Μένα.

Ακούστε αυτά που ο Αρχάγγελος Μιχαήλ τώρα θα ζητήσει απ’ όλα τα δικά Μου παιδιά, για να ετοιμάσει τον μεγάλο μου, τον μεγάλο επίγειο στρατό των παιδιών του θεϊκού έρωτα. Τον στρατό αυτό, λέει, που ετοιμάζει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, θα τον ονομάσω “τα παιδιά του θεϊκού έρωτα”, γιατί όλοι σας όσοι θα είσαστε σ’ αυτόν, θα Με αγαπάτε πολύ, θα Με λατρεύετε πολύ!

Και εσείς θα είσαστε όλοι εκείνοι που θα αποτελέσετε τον μυστικό στρατό στο ουράνιο Μου βασίλειο. Θα είσαστε οι αγαπημένοι Μου! Οι λατρεμένοι μου! Τα λατρεμένα Μου παιδιά, που για χάρη της αγάπης Μου, είσαστε έτοιμοι να θυσιαστείτε για όλα».

-Πατέρα μου…

-Εγώ, παιδί μου, θέλω να είμαι, έστω και ο πιο αμαρτωλός που είμαι και ο τελευταίος από όλους, ένα κάρβουνο. Αυτός είμαι, παιδί μου, εγώ. Τι νομίζεις; Τι αξίζει ένα κάρβουνο; Όμως, τι μεγάλο πράγμα να σε χρησιμοποιεί ο Θεός σαν κάρβουνο, για να γράφει το θέλημα Του! Ένα κάρβουνο όμως στα χέρια του Ιησού, είναι ό,τι πιο ωραίο θα μπορούσε να ονειρευτεί κάποιος! Κατάλαβες; Εγώ έτσι θέλω.

-Πατέρα μου σας ευχαριστώ.

-Εγώ το μόνο που θα ήθελα να πω..

-Ναι, και να ολοκληρώσουμε.

 -Θέλω να πω σε όλους όσοι θέλουν να ακολουθήσουν αυτό τον δρόμο, να αγαπήσουν από σήμερα τον Ιησού και να Του το λένε.

-Έτσι ακόμη περισσότερο και να το λένε.

-«Ιησού μου, Σ’ αγαπώ!»

-«Ιησού μου σ΄ αγαπώ».

-«Σ’ αγαπώ Θεέ μου! Σ’ αγαπώ! Εσύ θα με προστατεύεις. Εσύ θα είσαι ο Βασιλιάς μου. Σε Σένα εμπιστεύομαι τη ψυχή μου. Και δεν θέλω να έχω μόνο πίστη, αλλά να είμαι και πιστός. Πιστότητα θέλω να μου χαρίζεις, Θεέ μου. Πιστότητα».

-Σας ευχαριστώ πάρα πολύ πατέρα Ελπίδιε, την ευλογία σας! Την ευλογία σας.

-Ευχαριστώ κι εγώ πάρα πολύ, παιδί μου. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους. Όλους να σας ευλογεί ο Θεός!

-Να είστε καλά.